Бизнес Справка
ЕТ ЙОРДАН ПОПОВ

ЕТ ЙОРДАН ПОПОВ

Фирма: ЕТ ЙОРДАН ПОПОВ
Адрес: Пловдив, ул. Коматевско шосе 168 Г
Телефон: 032677395
GSM: 0888238803
Интернет сайт: http://www.boerlind-bg.com

ЕТ ЙОРДАН ПОПОВ

ANNEMARIE BÖRLIND е име, което е запазен знак на здравословната красота, достигната чрез съживяващата сила на природата. Компанията е създадена през 1947 година и идилично разположена в Шварцвалд. Тя е един от водещите производители на висококачествени натурални и екологично чисти продукти в грижите за кожата и красотата. Козметичните продукти ANNEMARIE BÖRLIND се разработват на базата на активни ензими от природата.
“Натурална козметика” – понятие, което все още води до езикови заблуди, при BÖRLIND се разяснява чрез ясно формулирана философия на продукта:
 
 • Базирани на природата;
 • Без жестокост, без животински екстракти;
 • Органични растителни екстракти;
 • Дерматологично доказана ефикасност и съвместимост с кожата;
 • ECO CONTROL Сертификат за качество.
 
Според философията на ANNEMARIE BÖRLIND съобразяването със законите на природата е задължителна предпоставка за постигането не само на духовна хармония, но и на перфектен външен вид. Именно заради това, ние използваме само висококачествени суровини: ценни, студенопресовани растителни масла, етерични масла, чисти билкови екстракти, активни морски съставки, хидратиращи елементи, витамини и други полезни и благотворни съставки.
 
Растителните вещества са от екологично чисти култури, контролирани с най-строгите качествени стандарти. Освен това не използваме животински екстракти или нефтени продукти /парафин/. Други важни за нас критерии са отхвърляне на тестването върху животни и геннотехнологично изменените суровини.
 
Нашите производствени методи, според най-новите технологични познания, гарантират изключително внимателното преработване на ценните естествени субстанции и с това запазване на лечебното им и полезно действие.
 
Аналогично на принципа на пълноценното хранене, внимателно се извършва и добиването на суровините, с изискването да се извлекат по възможност всички ензими от екстрактите. Използват се растителни масла само от първото пресоване, тъй като имат най-високо съдържание на естествени вещества, витамини и лецитин. Тъй като върху качеството на растителните ензими влияние оказват и видът на почвата, мястото и климата, тези критерии също се взимат под внимание. Минерални и синтетични масла не се използват.
 
Трайността на самите козметични продукти се дължи само на ензими от естествен произход. Те не съдържат синтетични консерванти, които биха могли да попречат на естествените функции. От етична гледна точка не се използват екстракти от млади клетки, колаген, еластин, плацента и др., които се получават от мъртви животни. Всички продукти са тествани дерматологично в кожни клиники. Високото качество на използваните натурални субстанции и дерматологичните изследвания гарантират освен полезното действие и оптимална поносимост от кожата.
Резултатът е грижа за красотата, чрез перфектно съчетание на билки и растителни екстракти и най-полезния ефект, който ще се постигне за всеки тип кожа и всяка възраст.
 
Високите изисквания създават съвременната натурална козметика. Ефикасност, кожна съвместимост и естественост, днес, са трите основни критерии за покупка и ежедневна употреба на козметични продукти в грижата за кожата.
Въпросите, относно вида и произхода на суровините, производствения процес и социалната отговорност на компаниите, стават все повече и по-чести.
 
Всички продукти на ANNEMARIE BÖRLIND са обвързани със следните принципи за качество:
 • Всеки козметичен продукт трябва да поддържа естествените функции на кожата и да ги подобрява.
 • Естествените натурални компоненти за продуктите се добиват от екологично чисти области и по специален начин, и с голямо внимание се подлагат на по-нататъшна преработка.

 • Използват се само растителни масла, извлечени от първото пресоване на билковата суровина.
 • Козметичните продукти могат да се консервират изключително само с материали от природен произход и състав.
 • Не се използват вещества, мазнини, екстракти или комбинация от вещества и материали, които напълно или частично са от животински произход.
 • Не съдържат минерални и синтетични масла, парафин и силикон.
 • Не съдържат парабени.
 • Опаковките на продуктите трябва да не замърсяват и увреждат баланса в околната среда.
 • Поносимостта и ефективността на всички продукти се потвърждава изключително чрез научни изследвания и подлагане на тестове на произволно избрани хора.