Бизнес Справка
ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова

Фирма: ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова
Адрес: Сенокос, ул. Дунав 54
GSM: 0878263609, 0887800509
градински център в област добрич, градински център в община балчик, градински център ланд дизайн, градински център село сенокос, декоративни дървета и храсти от ланд дизайн, добър градински център село сенокос, естествена тор от калифорнийски червей, ет ланд дизайн, ет ланд дизайн марияна драганова, ланд дизайн, ланд дизайн декоративни дървета и храсти, ланд дизайн изграждане на паркове и градини, ланд дизайн озеленяване и паркоустройство, ланд дизайн парково и ландшафтно устройство, ланд дизайн поддържане на паркове и градини, ланд дизайн проектиране на паркове и градини, ланд дизайн производство на цветя за озеленяване, предпочитан градински център сенокос, препоръчан градински център сенокос, препоръчан разсадник село сенокос, производител на тор от калифорнийски червей, разсади с много добро качество сенокос, разсадник в село сенокос, тор от калифорнийски червей сенокос, цветя за външно озеленяване сенокос, цветя за озеленяване от ланд дизайн

Информация

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна ДрагановЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова е доказано име, с богат опит в сферата на парково и ландшафтно устройство.


Обхватът на дйност включва вътрешен и външен дизайн, изготвяне на проекти за озеленяване и тяхното изпълнение, изграждане и поддържане на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения. Разполга с необходимата малогабаритна техника и налични инструменти за извършване на озеленителната дейност.


Изпълнява поръчки за озеленяване на интериорни и външни обекти. Идеите и предложенията свързани с дизайна на зелените площи са изцяло съобразени с желанията, изискванията и финансовите възможности на клиентите.


ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на екипа от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви домове и паркове.


Градинският център в село Сенокос, разположен на главния път между Балчик и Добрич предлага голямо разнообразие от разсади с много добро качество - декоративни дървета, храсти и цветя - петунии, вербени, пеларгониуми, тагетиси, бегония и много други видове.


Стайните и градински растения не само внасят красота и уют, те намаляват умората, стреса и главоболието и допринася за доброто настроение.


ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова е изпълнител е на множество големи и по-малки проекти. Стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки доверието им, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите услуги.


Фирмата произвежда още и естествена тор от калифорнийски червей. Производството се извършва в разсадника на фирмата в село Сенокос.


Доверете се на специалистите от Ланд Дизайн - Марияна Драганова, които ще се погрижат за дизайна във вашия дом, градина или офис, дарявайки Ви красота и добро настроение!