Бизнес Справка
Зебра АД - Продукти

Зебра АД

Фирма: Зебра АД
Адрес: Нови Искър, ул.Кременица, кв. Курило, Промишлена зона 1
Телефон: 028923164, 029360406
Факс: 029360893, 0 0 029917722
Интернет сайт: http://www.zebra-bg.com/about.html

ЗЕБРА АД

ПРОДУКТИ И КАУЧУКОВИ ИЗДЕЛИЯ

 

ЗЕБРА АД произвежда и предлага каучукови изделия, каучукови смеси, гумирани валове, трапецовидни ремъци, подови настилки, гумени пластини, супереластични и плътни бандажни гуми за кари.

 

Основните групи изделия, които произвежда дружеството, са трапецовидни ремъци по лиценз на американската фирма ГЕЙТС, гумени пластини и подови настилки с разнообразни цветове и дизайн, супереластични и плътни бандажни гуми за кари, каучукови смеси с общо и специално предназначение, гумирани валове.


Зебра АД произвежда и защитни облекла, противогази, широка гама гумени и гумено - метални изделия. На голяма част от тази номенклатура Дружеството е единствен производител в България и това е едно от основните му конкурентни предимства.


Основните пазари за изделията на Дружеството са държавите от Европейския съюз и САЩ. Износът заема около 60-70% от стойността на реализираната продукция и се запазва тенденцията за неговото увеличаване. Основно конкурентно предимство на Дружеството е развитието на процеса на иновации чрез създаване на нови изделия и разширяване на познатата номенклатура.


От февруари 2006 година Зебра АД произвежда матраци и настилки за животновъдни ферми.