Бизнес Справка
ИБУШ

ИБУШ

Фирма: ИБУШ
Адрес: Гоце Делчев, ул. Шипка No 5

ИБУШ

Адрес: гр. Гоце Делчев, ул. Шипка No 5 Тел: 075 16 10 57 / 0899 88 81 88 / 0899 88 81 80 / 0887 42 57 95 Email: ibush@mail.bg URL: ИБУШ

Фирма "Ибуш" функционира от 1997 година, като се занимава с производство, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, стъкла, огледала и стъклопакети. Тя е  първата по рода си в този бранш в гр. Гоце Делчев. Предлагаме добро качество, бързо изпълнение и конкурентни цени.
Имаме удоволствието да Ви представим кратка характеристика на предмета на дейността си. Основна дейност на дружеството е производство и монтаж на алуминиева и PVC дограми, стъклопакети, продажба на машини за производство.

Разполагаме с цехове със съвременно технологично оборудване. Машините за производство на стъклопакети са на фирма LISEC Germany, за производство на дограма URBAN Germany. Обковът е на водещата немска фирма ROTO. "Ибуш"е една от първите в страната в този бранш и има богат опит и участие в изграждането на значими и престижни обекти.
Едни от най-значимите партньори в търговския сектор са: Alumil S.A., Tehni S.A., Makedoniki Panidis Постоянното ниво на висококачествена продукция, силно развитата складова и производствена система, коректността и стриктното изпълнение на бизнес ангажиментите в уговорените срокове, превръща"Ибуш" ООД във водеща компания в производството на алуминиева и PVC дограма.