Бизнес Справка
Издателство Нов живот

Издателство Нов живот

Фирма: Издателство Нов живот
Адрес: София, кв. Враждебна, ул. Осма 49
Телефон: 028406253
Интернет сайт: http://www.newlife-bg.com
издания за взаимоотношенията в семейството, издания за вярата и християнството софия, издател на книги за вярата и християнството, издател на книги за етика и религия софия, издател на книги които променят, издател на специализирана литература за живота, издателство на книги за вярата софия, издателство на книги за християнството софия, издателство на книги които променят, издателство на специализирана литература софия, издателство нов живот, издателство нов живот софия, интерсни издания за вярата и християнството, книги за взаимоотношенията в семейството, книги за вярата и християнството софия, книги които променят, книжарница на издателство нов живот, полезна литература за семейните взаимоотношения, поучителна литература за вярата и християнството, поучителни издания за вярата и християнството, предпочитано издателство софия, представителна книжарница нов живот, препоръчани издания за етика и религия софия, препоръчано издателстово софия

Информация

Издателство Нов живот София

 

Издателство „Нов живот“ е с дългогодишна история, създадено през далечната 1935 год. и повече от 75 години радва своите читатели, предоставяйки им интересни и практични издания за вярата, християнството, взаимоотношенията, възпитанието и здравословния начин на живот.


Цени отговорните и предприемчиви личности, загрижени за себе си и за цялото общество и работи за хората, които обичат полезната страна на книгите.


Дейността му е подчинена на идеята книгите да бъдат изцяло в услуга на читателите, затова предлага издания ориентирани в различни области на човешкото познание.


Християнските книги, дават отговори на житейски и екзистенциални въпроси, подкрепяйки Вашето личностно и духовно развитие, за да бъдете наистина удовлетворени и пълноценни личности.


В здравните книги на издателството ще намерите практични съвети за здравословен начин на живот, превенция на различни заболявания като хипертония, депресия, главоболие, справяне със стреса и други здравословни проблеми.


Книгите за отношенията в семейството ще ви научат как да се радвате на истинско щастие в брака и как да възпитате успешни личности.


Най-продуктивният период на Издателство „Нов живот“ започва след 1992 год. и включва над 1000 издадени заглавия, които дават възможност на българските читателите да се докоснат до най-доброто в книгоразпространението - практични, полезни и интересни четива в различни области.

 

За удобство можете да посетите и направите своята поръчка онлайн на посочения сайт: www.newlife-bg.com

 


Представителна книжарница на Издателство Нов живот СофияПредставителната книжарница на Издателство "Нов живот" се намира в гр. София, ул. Солунска №10.

 

 

 

Работно време:

 

 


понеделник - петък
от 10.00 до 19.00 ч.