Бизнес Справка
ИНТЕРПЛАСТ ЕООД

ИНТЕРПЛАСТ ЕООД

Фирма: ИНТЕРПЛАСТ ЕООД

ИНТЕРПЛАСТ ЕООД

Производител на пластмасови опаковки - туби и бутилки