Бизнес Справка
КАСИ Аутомейшън

КАСИ Аутомейшън

Фирма: КАСИ Аутомейшън
Адрес: Варна, ул. Ген. Радко Димитриев 7
Телефон: 052737303
Факс: 052737303
Интернет сайт: http://www.kasi-bg.eu

КАСИ АУТОМЕЙШЪН

КАСИ Аутомейшън ООД е създадена през 2006 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се с проектирането и изграждането на системи в административни, промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради.

 

Проектира и изгражда системи за управление на електрически, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и системи за управление и автоматика за промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради, прекъснати и непрекъснати процеси, поточни линии, манипулатори и други.

 

КАСИ Аутомейшън ООД е в състояние да предложи на своите клиенти изграждане на комфортна среда, съчетана с оптимално използване на енергийните ресурси.

 

Водеща насока е изграждането и използването на съвременни високо - технологични изделия, гарантиращи високото качество и рентабилност на предлаганите климатични инсталации.

 

Екипът от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата имат дългогодишен опит в проектирането и изграждането на разнородни инсталации за - болници и операционни, офиси и банки, хотели и големи обществени сгради, жилищни сгради, ресторанти и други.

 

КАСИ Аутомейшън ООД се стреми да предложи на своите клиенти съвременни решения и качествено изпълнение на поетите ангажименти, използвайки натрупания опит на фирмата, да наложи откровен и делови стил на работа, предразполагащ ефективна взаимноизгодна дейност.

 

Каси Аутомейшън ООД участва и в няколко големи европейски проекти.