Бизнес Справка
КАТИНА - КАТЯ ПЕТРОВА

КАТИНА - КАТЯ ПЕТРОВА

Фирма: КАТИНА - КАТЯ ПЕТРОВА
Адрес: Добрич, ул. Ц. Церковски 7
Телефон: 058621000
GSM: 0888417086
Интернет сайт: http://www.katina.bg

КАТИНА - КАТЯ ПЕТРОВА

Фирма КАТИНА е водещ производител на PVC, AL дограма и щори в североизточна България. Работим само с висококачествени материали. 

Разполагаме с над 40 служители. С 15- годишният ни опит, високото качество, бързият и безупречен монтаж, индивидуалният подход към всеки клиент ни кара да засилим стремежа си към непрекъснатото задоволяване на взискателността Ви.


Предлаганите от КАТИНА продукти са базирани на критериите качество, пазарни цени за него и професионализъм. Високото качество на използваните от нас продукти, гарантира дългосрочна експлоатация.

Качество гарантирано с името КАТИНА.

 

Фирма КАТИНА предлага голямо разнообразие от щори:
- Вертикални щори

- Хоризонтални щори

- Щори плисе

- Римски щори

- Антични щори

- Роло щори

- Австрийски щори

- Японски щори

- Външни щори

- Щори в стъклопакет

- Щори в стъклопакет КАТ20


Щори / Вертикални щори

Вертикалните щори придават на всяко помещение завършена и дизайнерска визия . Предлаганата изключително богата гама от цветове, мотиви и структура на текстила предоставя варианти за всевъзможни комбинации. Teзи щори са изключително подходящи са за помещения с големи остъклени площи, тъй като многообразните материи и цветове са с различна степен на пропускливост на светлината и напълно заместват пердетата.


Щори / Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са елегантен и практичен елемент в нашето ежедневие. За дома или офиса, те вече са неизменна част от всеки интериор. Със своята дългогодишна експлоатация и богата цветова гама, хоризонталните щори се превърнаха в модерен акцент при всяко обзавеждане. Ламелите им са изработени от алуминий, което прави поддръжката им лесна, с ширина 25мм и благодарение на лаковото им покритие трайността на цветовете им е вечна.


Щори / Римски щори

Римските щори са създадени с дна основна цел – да придадът стил на всяко помещение. Щорите от този тип са са елегантни и практични. Поддръжката им е изключително лесна, тъй като позволяват многократно пране в перални машини, а разнообразието на предлаганата цветова гама ги превръща в търсен финален щрих за много интериорни дизайнери.

 

 

 

Набираме дистрибутори на щори за цялата страна!