Бизнес Справка
Квинс-Арго ЕООД

Квинс-Арго ЕООД

Фирма: Квинс-Арго ЕООД
Адрес: Презвитер Козма, обл. Търговище, главен път София - Варна
GSM: 0899937779
Email: kvins@abv.bg

Информация

Птицеферма Квинс-Агро

Квинс-Арго ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, със седалище и адрес на управление град Лозница.


Наследник и правоприемник на Квинс - Арго и С-ие СД, фирма с богат опит в областта на селското стопанство, една от водещите на пазара в производството и предлагането на висококачествени яйца за консумация.


Дружеството стартира дейност през 1996 година, с откриване на своята първа ферма в село Буйново, община Търговище, с площ от 13756 декара, включваща две халета с капацитет 39600 броя кокошки носачки.


Развивайки се през годините, посредством качеството и коректността в своята работа, Квинс-Арго се наложи като един от водещите производители на восококачествени яйца за българския пазар, осигурявайки си дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции и извън границите на страната.


Нарастващото търсене, налага разширяване на дейността, което води до преустройство и модернизация посредством изградаждането на нова, модерна ферма за стокови носачки отговаряща на всички изисквания на европейския съюз.

 

През 2012 година, Квинс-Арго ЕООД откри втора ферма в село Козма презвитер, община Омуртаг, намираща се на 13 километра от град Търговище на главен път София - Варна по посока София.

 

Фермата е построена по изцяло модерен дизайн, снабдена с последно поколение техника за отглеждане на кокошки носачки в уголемени клетки на фирма BIG DUTCHMAN и машина STAALKAT за събиране, овоскопиране, сортиране, маркиране и опаковане на яйца на фирма SANOVO.


От 2012 год. дружеството е собственик и на ферма в град Поморие, област Бургас, намираща се в местността Хонят, която е с капацитет 33940 броя кокошки носачки. Технологията на отглеждане е подова в закрити помещения или така наречената волиерна система, която се изразява в липсата на отделни клетки, птиците се движат свободно по всички етажи, включително и по пода на помещението.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан над 25-годишен опит и коректност в работата, Квинс-Арго успя да се превърне в най-големия производител на яйца за консумация не само в България, но и извън границите на страната.

 

Качественото изпълнение на заявките, високият професионализъм и спазването на уговорените срокове прави Квинс-Арго предпочитан партньор за сътрудничество.