Бизнес Справка
КИА АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ

КИА АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ

Фирма: КИА АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ
Адрес: София, ул. Гео Милев 9
Телефон: 029717416
GSM: 0888727856
Интернет сайт: http://www.alexwoodentoys-bg.com

КИА АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ

Дървените играчки с марката ALEX WOODEN TOYS са създадени с любов към децата и са разработени с цел приобщаване на децата към естествените материали, развиване на дидактическото познание, творческото мислене, комбиниране на форми, цветове и развиване фантазията на децата.
 
Изработени са от висококачествен и добре изсушен български дървен материал. Боите и лаковите покри тия също са с български произход от сертифицирани производители на бои и лепила.
Всички суровини и вложени материали напълно отговарят на Европейския стандарт за безопасност на играчките.
 
В съвременния свят на електронни, пластмасови, плюшени и всякакви други видове занимания за деца, дървените играчки натурални и оцветени запазват своя традиционен дял.
 
Висококачествените детски мебели за детски градини и детски центрове, от друга страна са доказали своята устойчивост и ефективност. Детските столчета предлагани в няколко размера са проектирани със съдействието на педагози, за да служат дълго и пълноценно на българските деца по детските градини.
 

Като допълнение на нашата гама от продукти са текстилните ни изделия: олекотени завивики и чаршафчета, декоративни възглавнички, престилки за рисуване, джобарници, теписи за игра и др.
 
Всички текстилни изделия са от 100% памучна тъкан, в различни цветове.
 
Освен дървени играчки и детски мебели, фирмата предлага и луксозни дървени кутии с различни размери за висококачествени вина, пури и други луксозни стоки.