Бизнес Справка
КЛААС

КЛААС

Фирма: КЛААС
Адрес: Русе, бул. Цар Освободител 135
Телефон: 082510394, 082824787
GSM: 0888309419
Интернет сайт: http://www.klaas-bg.com

КЛААС


Фирма Клаас ООД е създадена през 1997г. със седалище в гр.Русе, като дружество с ограничена отговорност. Основен предмет на дейността на фирмата е търговията на едро и дребно с автоконсумативи и автосервизни услуги за населението.

Единствен вносител за България на компоненти за газови системи производство на "REG-O.M.V.L." - Италия.
В магазинът и сервизът на "Клаас" ООД се предлагат на едро и дребно:
 • конвенционални газови уредби REG и газови инжекциони REG за пропан-бутан и метан от най-високо качество, покриващи международните сертификати EURO 3 и EURO 4;
 • пълна гама резервни части за тях.
"Клаас" ООД разполага на склад и с компоненти, резервни части и софтуер за инсталации работещи на пропан-бутан и природен газ - метан от марките "REG-O.M.V.L.", "BRC", "Landi Renzo", "Autogas ITALIA", "Star Gas", "Tartarini", "Emme Gas", "Симгаз", "Фобос" и др., също така с богата гама електронни устройства италианско и родно производство, позволяващи конвертирането на газ на всички видове карбураторни и инжекционни двигатели, включително и на автомобили производство след 1998г. и такива, оборудвани с диагностични куплунзи по системата OBD I и OBD II.
Автогазовата електроника предлагана от "КЛААС" ООД ще задоволи желанията и на най-взискателните клиенти:
 • автоматично преминаване от "бензин" на "газ" съобразно оборотите или температурата на автомобилния двигател;
 • извеждане на арматурното табло на светлинна индикация за нивото на газ в бутилката;
 • компютърно управление на горивния процес с индикация за качеството на сместа във всеки момент и т.н.
В нашите магазини ще намерите допълнителните елементи, които е необходимо да се добавят към базовия комплект АГУ, за да може той да бъде монтиран на съответния автомобил:
 • смесители за всички видове карбураторни и инжекционни двигатели;
 • предпазни клапи - ръкавни, филтърни и за директен монтаж на всмукателния колектор;
 • скрепителни елементи, нипели, щуцери, холендри и др.;
 • "stop" - клапани за ниско налягане;
 • електрически ограничител на въздуха тип "пеперуда";
 • пневматични блокиращи системи за дебитомерни устройства и др.
Фирмата е представител е за Русенския регион на "Хаджиеви и Ко" - официален вносител на: маслени, горивни, въздушни, климатични филтри "Purolator", "Lank", "Champ", "Hengst", ангренажни, клиновидни, канални ремъци, ролки и горивопроводи "Dayco", кабели за високо напрежение. Предлага също и висококачествена автокозметика Wurth, Holts, Wynn's.
Фирма "Клаас" ООД е член на Асоциацията на Българските Автогаз Сервизи. В нея работят 11 млади и енергични специалисти с висше и средно специално образование.
Служителите на фирмата са високо квалифицирани в своята област и в тяхно лице нашите клиенти винаги ще намират ценен помощник за всеки съвет и услуга.