Бизнес Справка
Климакомплект ЕООД

Климакомплект ЕООД

Фирма: Климакомплект ЕООД
Адрес: Стара Загора, ул. Калояновско шосе 1-ви км
Телефон: 042645021
GSM: 0885189569
гаранционен сервиз на климатици стара загора, доставка и монтаж на климатици стара загора, извънгаранционен сервиз на климатици стара загора, климакомплект, климакомплект еоод, климакомплект еоод стара загора, климакомплект ниски цени на климатици, климакомплект стара загора, климатици на добри цени стара загора, климатици на ниски цени стара загора, климатици стара загора, магазин за климатици стара загора, ниски цени на климатици chigo стара загора, ниски цени на климатици daikin стара загора, ниски цени на климатици fujitsu стара загора, ниски цени на климатици от климакомплект, препоръчан магазин за климатици стара загора, продажба на климатици chigo стара загора, продажба на климатици daikin стара загора, продажба на климатици fujitsu стара загора, промоционални цени на климатици стара загора, профилактика на климатици стара загора, сервиз на климатици стара загора, утвърдени марки климатици стара загора

Информация

Климакомплект ЕООД, Стара загора

 

Климакомплект ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 1994 год. със седалище град Стара Загора. Една от водещите на пазара специализирана в доставка и монтаж на хладилна и климатична техника, утвърдила и наложила с име на надежден и коректен партньор.

 

Повече от 25 години Климакомплект работи за своите клиенти, като залага на високо качество и конкурентните цени. Предлага съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения, както и съоръжения за централна климатизация на хотели и бизнес сгради.

 

Климакомплект ЕООД, Стара Загора - хладилна и климатична техникаОторизиран представител за България на марките DAIKIN Japan, FUJITSU Japan и CHIGO PRC.


Обхватът на дейност включва цялостния етап на изпълнение: консултации, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно обслужване, сервиз и профилактика на хладилната и климатична техника. 

 

Името на Климакомплект е утвърдено от работа на екипа от квалифицирани специалисти с професионални знания, умения и опит, сертифицирани за работа с хладилни агенти, гарантиращи качеството на предлаганите услуги.

 

Стабилно стъпила на пазара, компанията се радва на доволни клиенти поради коректността и точността в изпълнението на поетите ангажименти и поръчки в уговорения срок.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Климакомплект се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.