Бизнес Справка
Климат Инженеринг ЕООД

Климат Инженеринг ЕООД

Фирма: Климат Инженеринг ЕООД
Адрес: София, ул. Проф. Иван Георгов 1Б
GSM: 0888586094
Интернет сайт: http://klimat-bg.com
абонаментно обслужване на хладилни съоръжения, доставка на хладилни инсталации софия, изграждане на ветрогенератори софия, изграждане на енергоефективни системи софия, изграждане на малки фотоволтаици софия, изграждане на промишлени халета софия, изграждане на складови халета софия, изграждане на соларни системи за топла вода, климат инженеринг, климат инженеринг еоод, климат инженеринг еоод софия, монтаж на големи хладилни инсталации софия, монтаж на сглобяеми хладилни камери софия, нестаднартни хладилни съоръжения софия, обслужване на всички видове хладилни инсталации, обслужване на всички видове хладилни машини софия, обслужване на всички видове хладилни съоръжения, поддръжка и ремонт на битови хладилници софия, поддръжка и ремонт на хладилни съоръжения софия, препоръчан сервиз на битови хладилници софия, препоръчан сервиз на хладилни съоръжения софия, препоръчана фирма за хладилни камери софия, проектиране на хладилни инсталации софия, производител на хладилни камери софия, пълен хладилен сервиз софия, фирма за сглобяеми хладилни камери софия, фирма за хладилни инсталации софия, фирма изграждаща ветрогенератори софия, фирма изграждаща фотоволтаици софия

Информация

Климат Инженеринг ЕООД - Хладилни камериКлимат Инженеринг ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на индустрията, предлагаща иновативни решения.


Специализирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила с име на надежден и коректен партньор. Работи за своите клиенти, като залага на високо качество и конкурентните цени.


Обхватът на дейност включва производство, инженеринг и търговия в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

 

Стартира дейност през 2006 год. с производство на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация, както и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции - сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и други.

 

През 2010 год. компанията насочва дейността си основно в производство и монтаж на сглобяеми хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, на нестандартни хладилни съоръжения и складови хладилни шкафове, както и съоръжения по конкретни задания на клиентите.

 

От 2013 год. разширява обхвата на своята дейност, като стартира работа по:

 

  • - Изграждане на енергоефективни системи;

 

  • - Утилизация на отпадната топлина от хладилните машини;

 

  • - Соларни системи за топла вода;

 

  • - Малки фотоволтаици и ветрогенератори;

 

  • - Изграждане на водопроводни и отоплителни системи.

 

 

Стремежът на компанията е да предложи цялостни, качествени индивидуални решения, съобразено спецификата на обекта, с желанията на клиента и със съвременните европейски изисквания.


Ако търсите лоялен партньор, на когото да се доверите за качествени продукти, безупречно обслужване, конкурентни цени и професионализъм, Вашият избор е Климат Инженеринг ЕООД.