Бизнес Справка
Климат Инженеринг ЕООД

Климат Инженеринг ЕООД

Фирма: Климат Инженеринг ЕООД
Адрес: София, ул. проф. Иван Георгов № 1-Б
Телефон: 0888586094
Интернет сайт: http://www.klimat-bg.com

Информация

Климат Инженеринг ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на индустрията, предлагаща иновативни решения.


Специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила с име на надежден и коректен партньор. Работи за своите клиенти, като залага на високо качество и конкурентните цени.


Обхватът на дейност включва производство, инженеринг и търговия в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

 

Стартира дейност през 2006 год. с производство на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация, както и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции - сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и други.

 

През 2010 год. компанията насочва дейността си основно в производство и монтаж на сглобяеми хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, на нестандартни хладилни съоръжения и складови хладилни шкафове, както и съоръжения по конкретни задания на клиентите.

 

От 2013 год. разширява обхвата на своята дейност, като стартира работа по:

 

  • - Изграждане на енергоефективни системи;

 

  • - Утилизация на отпадната топлина от хладилните машини;

 

  • - Соларни системи за топла вода;

 

  • - Малки фотоволтаици и ветрогенератори;

 

  • - Изграждане на водопроводни и отоплителни системи.

 


Климат Инженеринг ЕООД представи на пазара пасивна интелигентна къща с всички необходими модерни системи за осигуряване на автономност.

 

Стремежът на компанията е да предложи цялостни, качествени индивидуални решения, съобразено спецификата на обекта, с желанията на клиента и със съвременните европейски изисквания.


Ако търсите лоялен партньор, на когото да се доверите за качествени продукти, безупречно обслужване, конкурентни цени и професионализъм, Вашият избор е Климат Инженеринг ООД.