Бизнес Справка
КОЗИРОГ 27

КОЗИРОГ 27

Фирма: КОЗИРОГ 27
Адрес: Бургас, К-с Зорница 52, ет. 2
Телефон: 056862826
GSM: 0888921232
Интернет сайт: http://www.kozirog27.com

КОЗИРОГ 27

Фирма КОЗИРОГ 27 е основана през 1990 год. със седалище в  град Бургас. Член е на Камарата на строителите от 2008 година. Основната дейност на фирмата е заготовка и монтаж на различни видове метални конструкции.

 

Фирма разполага със специализирани бригади с отличен опит в монтажа им. Складовата база на фирмата поддържа в наличност сандвич панели и предлага заготвяне на окомплектовъчни детайли от гладка пластифицирана ламарина.


Като клиент Вие може да разчитате на:

  • Гарантирано качество и стриктно изпълнение на възложената работа, като цени и срокове .
  • Компетентен, коректен и надежден  партньор в лицето на КОЗИРОГ 27.

 

Предлага следните услуги и продукти:

 

Метални конструкции

Фирмата заготвя и монтира метални халета с разнообразни форми, в зависимост от предназначението им и размери, зададени от клиента. Тези метални конструкции са идеално приложими за временни сгради, складови помещения,  цехове и работилници,  оранжерии, производствени помещения, селскостопански сгради,магазини, шоуруми, спортни зали, автосервизи, автокъщи, метални навеси, хранилища, развлекателни центрове, павилиони. Предлагаме голям избор на довършителни елементи и изолации от сандвич панели.

 

 

 

 

 

 

 

Монтаж
КОЗИРОГ 27 извършва заготовка и монтаж на различни видове метални конструкции за складови бази, селскостопански сгради, индустриални хладилници, магазини, автосервизи, обществени сгради, навеси и др.

Предлага доставка и монтаж на всички видове сандвич панели – от полиуретан, минерална стиропор и вата, профилирана ламарина с полиестерно покритие, фасадни касети и хладилни врати.

 

 

 

 

 

 

Заготовка на окомплектовъчни детайли
Окомплектовъчни детайли – необходими за изграждането на всяка сграда – водобрани, ъглови профили (външни и вътрешни), подбилен детайл, над и под прозоречни детайли, шапки и водачи, П- и Z-профили, снегозадържащ профил, улуци и улами с различна разгъвка и схема за огъване, бордове, тави и други детайли по зададен от клиента чертеж. Изработват се от гладка поцинкована и ламарина с РVС покритие с дебелини от 0.40 мм до 1.0 мм., според изискванията и необходимостта на клиента.

 

 

 

 

 

 

 

Стенни панели
Предимството на строителството с панели е, че те са икономични, здрави и енергийно – ефективни, имат отлична термоизолация, непромокаеми и имат бърз и относително лесен монтаж, минимална поддръжка след монтажа. Използват се като фасади на индустриални и офис сгради, складове, производствени халета, хиперамаркети, спортни зали, логистични центрове, гаражи, бензиностанции, павилиони, фургони и други. Намират приложение също така като вътрешни прегради, подвижни стени, окачени тавани, врати и др.

- Стенните панели с изолация от минерална вата

- Стенни панели с изолация от пенополиуретан
- Акустични панели

 

 

Ламарина
Поддържани на склад са поцинкована и поцинкована с цветно полиестерно покритие

- Дъговидна ЛТ ламарина - Тя служи за покриване на зърнохранилища, складове, производствени помещения, паркинги и покрити пазари.
- Профилна ламарина - има универсално приложение – за  огради, покриви, вътрешни и външни облицовки, окачени тавани, кофражи и други. 
- Гладка ламарина
- Високопрофилна ламарина - има следните преимущества:

  • бърз монтаж
  • премахване нуждата от  измазване и декофриране
  • намаляване на довършителните работи

 

Хладилни панели
Стенните панели с дебелина на изолацията 100, 120, 140, 160, 180 и 200 мм са основно панели за изграждане на хладилни камери – камери с температура 0/4 о С,камери за шоково или дълбоко замразяване. Атрактивни са за хладилници за съхранение, замразявае, охлаждане, зреене и сушене на хранителни продукти.

- на открит монтаж

 

 

 

 

 

 

Хладилни врати
Доставка и монтаж на термоизолационни хладилни врати за високо и нискотемпературни хладилни камери. Крилати и плъзгащи. По заявка на клиента. Силиконови PVC завеси. Предимството на хладилните врати е запазване на температурата, която се поддържа в хладилното помещение.
- Летящи врати - изработени са с метална рамка съобразно дебелината на стената, за която се захващат, с едно или две рамена, зависещо от ширината на вратата.
- Плъзгащи хладилни врати - предимство на плъзгащите хладилни врати е гъвкавостта при размера, отвора на помещението. Възможно е регулиране по височина без  демонтиране на  вратата. Отлично качество и конкурентни цени!
- ПВЦ лентови(силиконови) завеси - служат за запазване на температурата в помещение, където е нужно по –дълго време вратите да остават отворени. Те могат да са средно и ниско температурни и са лесни за поддържане