Бизнес Справка
КОКОНИ ООД

КОКОНИ ООД

Фирма: КОКОНИ ООД
Адрес: Костинброд, ул. София 9
Телефон: 072168202
Факс: 072168207

КОКОНИ ООД

 

КОКОНИ ООД е фирма със седалище град Костинброд, ул. София 9.

 

Специализирана фирма за преработка и консервиране на плодове и зеленчуци.

 

Разполага със собствена база, в която се извършва преработката и консервирането на плодовете и зеленчуците.

 

Кокони ООД непрекъснато разнообразява асортимента си с нови продукти, за да задоволи потребностите на своите клиенти.

 

В своето производство, фирмата спазва максимата, че - Добрата храна означават здравословен и пълноценен начин на живот, затова се стреми да произвежда и предлагани продукти с най - високо качество, които да здоволяват вкусовете на възможно най - голяма част от клиентите.

 

Безопасността и качеството на предлаганите от Кокони ООД замразени зеленчуци са в основата на доверието на непрекъснато увеличаващите се доволни клиенти.

 

Фирмата  инвестира в ресурси за създаването на качествени продукти и осигуряване на тяхната безопасност.

 

Към цех за преработка и замразяване на плодове и зеленчуци, беше изградено ново помещение за печене на чушки и патладжани, разположено в съседство със съществуващия цех и е с разгъната площ от 332 м2.

 

Има обособена чиста производствена зона - вътрешно помещение, инсталирана е универсална линия с тунелна пещ за печене на пипер и патладжан.

 

Кокони ООД разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с голям опит в областта на преработката и консервирането на плодовете и зеленчуците.

 

За времето на своето съществуване Кокони ООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.