Бизнес Справка
КОМПАС СПА

КОМПАС СПА

Фирма: КОМПАС СПА
Адрес: София, ул. Веслец № 45, партер
Телефон: 028326506
GSM: 0879189060
Интернет сайт: http://www.compasspa.org

КОМПАС СПА

КОМПАС СПА е международно-акредитирана компания с история от 1996 година и с одобрени програми за курсове на обучение, признати от независими международни институции. Извършва консултации - вътрешен дизайн и интериор, проектиране, реконструкция на СПА и балнео-профилакториуми. Фирмата разполага с независима база данни за реализация на СПА терапевти и СПА персонал.
Oфициален представител сме на "ISPA & TOURISM".
Компанията е една от първите, които създават програми за курсове на обучение, съвместно с преподаватели от медицинският институт (колеж) в София. Стартира с основна дейност обучение на масажисти и козметици. С времето разширява дейността и през 1999 година включва програми за обучение, курсове и реализация на СПА терапевти.
 
Нашите педагози-рехабилитатори, инструктори и програми биват признати от три независими международни институции, с което печелим доверието на големи американски и английски училища и концесионери в сферата на СПА индустрията (Масаж, Козметика, Фризьорство, Инструктори по Йога, Фитнес и Аеробика, СПА мениджъри и други).
 
Сключихме договори за обучение и реализация на кадри за круизната индустрия. Те ни помогнаха за утвърждаване мястото ни в световен мащаб.
Сега работим с асоциирани членове (приятели), партньори и работодатели в повече от 20 професии, за работа в различни сфери по море и суша (круизни кораби и яхти, хотели, ресторанти, казина, квалифициран и неквалифициран персонал). Със самочувствие заявяваме, че всяка година придобиваме увереност, която води по-добри показатели за курс на обучение и реализация на кадри от нашата страна.
 

 

На Вашето внимание представяме: "Васту релакс" и "Васту тонус" - масажи във Вашият дом или офис, извършвани от професионалисти рехабилитатори, кинезитерапевти и масажисти. Доверете се на нашата сензитивност и влезте в хармония със света около Вас.
 

Нашата фирма със своя екип, сътрудници и натрупан опит има професионалните и организационни възможности да отговори на изискванията и потребностите на българските и чуждестранни фирми и организации, търсещи качествен и квалифициран персонал.
 
Услугите ни намират приложение във фирми и oрганизации, които се стремят към:
  • Максимално развитие на положителния потенциал на персонала;
  • Ефективна работа на отделните екипи и взаимовръзка;

  • Повишаване на продажбите (респективно оборота);
  • Компютърна отчетност, готови програми за компютърно счетоводство и банкиране;
  • Проектиране, изчисление на ефективност и заетост при подбор на персонала и други;
  • Консултации за проектиране, вътрешен дизайн, реконструкция и обновяване на СПА балнео-профилакториуми;
  • Подбор на СПА-екипи (картотека) - изчисление за правилна заетост на персонала.