Бизнес Справка
Контур Уелнес

Контур Уелнес

Фирма: Контур Уелнес
Адрес: София, кв. Манастирски Ливади, бул. България 90
Телефон: 028549559
GSM: 0886102942
Интернет сайт: http://www.kontur-wellness.com

КОНТУР УЕЛНЕС

Контур Уелнес бутиков уелнес център софия

 

Контур Уелнес е бутиков уелнес център, намиращ се на територията на град София, кв. Манастирски Ливади, бул. България № 90.

 

Модерен и уютен център, където ще намерите спокойствие и баланс, както на физическо, така и на емоционално ниво. Уелнес центърът предлага цялостни решения за по-здравословен и хармоничен живот.

 

Контур Уелнес е вълшебно място, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.


Услугите, които уелнес центърът предлага, са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.

 

С богатият набор масажи ще се освободите от натрупаното напрежение, ще се отпуснете и заредите с енергия, ще се потопите в един свят на блаженство, красота и спокойствие.


Масажът е един от естествените начини за поддържане на добро здраве. Той не е лукс, той не е прищявка или каприз. На физическо ниво ще се отървете от схващанията, болките и дискомфорта от заседналия начин на живот. Масажът от друга страна по естествен път повишава имунната защита на организма, тъй като влияе положително на детоксикиращите процеси, лимфния и кръвния поток в тялото.

 

В Контур Уелнес се предлагат Класически и Арома масажи, Хамам ритуал в турска баня, Терапия Биомастър – за превенция и лечение на главоболие, Детоксикиращи и Антицелулитни процедури, Лифтинг и Поддържащи процедури на лице. Всички процедури са съобразени с индивидуалните изисквания на клиента.


Екипът от квалифицирани специалисти с богат опит, полагат грижи за клиентите си, предоставяйки им своя професионализъм, издържан стил, отлично качество и висок клас професионална козметика.

 

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Затова е нужно внимание и грижа към нея, подхождайки внимателно в морето от козметични продукти на пазара. В Контур Уелнес се използват изключително и само натурални продукти - натурални масажни масла и олиа, пилинги за тяло и лосиони. Ползва се професионалното партньорство на словенската натурална спа и уелнес козметика ((((AROMA HERBAL)))). По този начин, като допълващ елемент към масажите и терапиите, клиентите се сдобиват с красива и здрава кожа. 100% кокосово или какаово масло, 100% органично арганово олио, готови ароматерапевтични смеси, лосиони за тяло на основата на органична кремова база и гел от алое вера, 100% органични ароматерапевтични масажни свещ.


В Контур Уелнес се предлага и така неречения Активер Релакс – занимания по Йога. Йогата предлага нежно физическо натоварване, като балансирано развива силата и гъвкавостта на организма. Също така ви дава емоционален капацитет да се справяте с ежедневното натоварване, ще ви помогне да откриете вътрешно спокойствие и комфорт.


Контур Уелнес се грижи за баланса и хармонията на тялото и духа, под грижовните ръце на квалифицирани терапевти, сред естествени аромати и натурална козметика.


Широката гама от терапии позволява да изберете най-подходящата грижа за вас. Тай йога масажът и йогата нежно извайват тялото, помагат да постигнете равновесие и да изживеете блажено усещане на умиротворение.

 

Сауните и Хамам ритуалът ви сгряват и сякаш ви пренасят в приказния свят на Шехерезада, докато напрежението отлита.


Открийте грижата като начин на усещане в Контур Уелнес!