Бизнес Справка
КРИОТЕХ

КРИОТЕХ

Фирма: КРИОТЕХ
Адрес: София, кв.Панчерево, ул.Васил Левски 20, ет.3
Телефон: 029921197
GSM: 0888425200
Интернет сайт: http://www.cryotech.bg

КРИОТЕХ

Фирма Криотех ЕООД  извършва доставка и монтаж на търговско хладилно оборудване.

 

Фирмата запазва всички дейности, извършвани под първоначалното си наименование като Балтик Мастер ЕООД, а именно - инженеринг, производство, сервиз, монтаж и търговия с оборудване за охлаждане, замразяване и климатизация, представяне в България на продукция на заводи - производители от Европейския съюз.


Предлага следните услуги:

  • Хладилно оборудване - хладилни камери и хранилища, хладилни агрегати и компресори, централизирани хладилни системи, в цялата гама по мощност
  • Инженеринг, проектиране, доставка и монтаж на цялата гама оборудване, което предлага
  • Системи за климатизиране на въздуха, отоплителна и вентилационна техника и оборудване - въздухоохлаждащи станции, чилъри от различни мощности, топлинни помпи, централни климатици, охладители, системи за съхранение на лед, хладилни кули, кондензатори и др.
  • Изделия от неръждаеми метали
  • Търговско оборудване
  • Поддръжка и сервиз, гаранционно и следгаранционно обслужване на вече доставеното оборудване


Фирма Криотех ЕООД  предлага продукцията на редица водещи производители като: Copeland, Carrier, Linde, Bitzer, Alfa Laval, Carel, Danfoss, Dixell, Baltic Master - Литва и др.

 

Внасяните от фирмата изделия(включително и по заявка на клиента) са с гарантиран произход и качество. Изделията се придружават с паспорт, инструкция за монтаж и експлоатация, сертификати.