Бизнес Справка
КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ

КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ

Фирма: КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ
Адрес: София, ж.к. Люлин 10, бул. Царица Йоана, бл. 157, партер
Телефон: 029252895
GSM: 0899908404
Интернет сайт: http://www.ka-serv.com

КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ

КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ ООД е дружество, което започва своята дейност през 2002 година с млад екип от специалисти в областта на ремонтните и почистващи услуги, за да бъдем към момента една от водещите компании, предлагаща цялата гама от системи за професионално почистване,
доставка и полагане на богат асортимент от подови настилки на българският пазар.
 
Компанията е стабилен партньор в своята област, а на нашия опит се довериха Делойт България ООД, Кодак График комюникейшън АД, Софарма АД, Екофарм ЕООД, GE PharmaceuticalsLtd., Българска банка за развитие АД, Hofmann Consult Bulgaria ЕООД, Френско-българската търговска камара, Посолството на Словашката република и много други.
 
От 2007 година Кристал Сървисиз ООД е изключителен дистрибутор за България на немската фирма PROJECT FLOORS, която е един от най-големите производители на винилови подови настилки на плочи в Европа.
Нашата фирмата е сертифицирана за продажба и полагане на продуктите, които се предлагат от партньорите ни, производители на подови настилки.
 
КРИСТАЛ СЪРВИСИЗ е бързоразрастваща се фирма с иновативна и гъвкава политика, чийто приоритет са контрол на качеството и разширяване естеството на предлаганите услуги за почистване.
 
Специализирани сме в следните три направления от дейности:
  • Основно почистване - необходимо е да се извършва поне два пъти годишно, като допълнително се уговаря удобно за клиента време. След него ежедневното поддържане на хигиената ще бъде много по-лесно, а дома или офиса ще изглеждат обновени.

  • Ежедневното или абонаментното /периодично/ поддържане на чистота - фирмата предлага съобразени с изискванията на клиента абонаментни схеми. При необходимост те стартират с извършване за наша сметка на основно почистване на прилежащи силно замърсени участъци. Обектът схематично се разделя на зони, които се третират съобразно степента им на експлоатация. В рамките на абонаментната подръжка изпълняваме експресни поръчки по Ваша заявка и предлагаме възможност за периодично включване на основни специализирани услуги при договорени изгодни отстъпки. Също с отстъпка фирмата ни ще предостави своите професионални услуги и на Вашите служители или партньори;
  • Специализирани услуги (дезинфекция, обезпаразитяване, циклене, полиране и други).
 
Опитният и висококвалифициран персонал, извършва всички видове услуги по доставка, полагане и поддръжка на различни видове гъвкави, епоксидни, полиуретанови и самонивелиращи се подови настилки. Всички услуги се извършват с професионални машини, инструменти и сертифицирани материали.
 
Фирмата доставя и полага подови настилки на производители като ARDEX, HENKEL, Remmers, Polat, Project Floors, Tarkett, Armstrong, Ege, FINETT, Grabo и други, отговарящи на всички европейски стандарти за високо качество и издържливост. Ако имате желание можете да посетите нашия show-room и ще Ви информираме за най-новите продукти на нашите партньори.