Бизнес Справка
Лекоом АД

Лекоом АД

Фирма: Лекоом АД
Адрес: София, бул. Цариградско шосе 73
Телефон: 029733785
Факс: 029713413
Интернет сайт: http://lekoombg.com
витамини за животни от лекоом ад, витамини и хранителни добавки от лекоом ад, витаминно минерални добавки от лекоом ад, витаминозни храни за домашни любимци, дистрибутор на ветеринарномедицински продукти, дистрибутор на витамини за домашни любимци, дистрибутор на витаминно минерални добавки, дистрибутор на добавки за домашни любимци, дистрибутор на качествени храни за домашни любимци, дистрибутор на хранителни добавки за животни, дистрибуторска и консултантска дейност, дистрибуция и консултантации от лекоом ад, качествени витаминно минерални добавки, качествени храни за домашни любимци, консултантации от лекоом ад, лекоом ад, лекоом ад ветеринарномедицински продукти, минерални хранителни добавки за животни, храни за домашни любимци от лекоом ад, храни и витамини за домашни любимци, хранителни добавки за всички видове животни, хранителни добавки за животни от лекоом ад

Лекоом АД - дистрибутор на ветеринаромедицински продуктиЛекоом АД е водещ дистрибутор и оторизиран представител за България на водещите европейски производители на ветеринарномедицински продукти, храни за домашни любимци и витаминно-минерални хранителни добавки за всички видове животни.

 

Учредена през 1989 год., компанията фокусира дейността си върху задоволяване нуждите на потребителите, предоставяйки им продукти с най - добро качество, които отговарят на изискванията за съвременно животновъдство, свързани с хранене, профилактика и лечение на животните.

 

Каталозите във fermabg.com предлагат подробно описание на продуктите включени в онлайн магазина, които ще Ви помогнат за правилното отглеждане на вашите кучета, котки, пилета, бройлери, носачки, кокошки, птици, гълъби, свине, овце, кози, агнета, коне, телета, говеда и зайци.

 

Предлаганите от Лекоом АД витамини и хранителни добавки ще увеличат продуктивността на животните отглеждани във вашата ферма.

 

Качествените храни за кучета и котки ще осигурят здраве и дълголетие на Вашите домашни любимци.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, за кратък период от време, фирмата се развива, израства и открива свои филиали в градовете София, Монтана, Добрич, Сливен и Разград.


Екип от висококвалифицирани и утвърдени специалисти следят нуждите на пазара за да отговорят адекватно на тях.


Лекоом АД извършва дистрибуторска и консултантска дейност. Предлага консултации за изясняване на възникнали проблеми. Специалистите на фирмата посещават на място заявителя, извършват необходимите прегледи, вземат материали за изследване и след това уточняват решаването на възникналите проблеми.