Бизнес Справка
Логос Трейд ЕООД

Логос Трейд ЕООД

Фирма: Логос Трейд ЕООД
Адрес: Ботевград, бул. Цар Освободител 30
Телефон: 072393334
GSM: 0887022066, 0882443067
Интернет сайт: http://logostrade.net

ЛОГОС ТРЕЙД

ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД е специализирана от 1996 година във вноса и дистрибуцията на топлоизолационни продукти за вътрешно приложение и декорация. Фирмата започва с внос на топлоизолационни плоскости ДЕПРОН през 1996 г. Впоследствие фирмата разработва на българския пазар и продукта Армираща метална мрежа за замазки и става представител на немската фирма NECKARDRAHT GmbH.
От 2003 година ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД е официален представител на немската фирма SELIT Daemmtechnik GmbH за България, която е специализирана в производството на изолационни плоскости за вътрешно приложение СЕЛИТРОН, изолационни пана за таван и е един от водещите производители на висококачествени топлоизолационни XPS подложки за ламинат и паркет в Германия и Европа. От 2006 година фирмата е официален вносител на продуктите на полската фирма ДЕКОРА в областите подови подложки от XPS Izo-Floor, топлоизолационни пана за таван от XPS и EPS с марка FIXPRIX, декоративни первази и розетки VIDELLA и преходни подови лаисни. От 2007 година фирмата е вносител и на съдове за строителни смеси на немската фирма B & W –JOPA.

Фирма ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД работи с над 80 дистрибутори от цялата страна между които и големи строителни хипермаркети като ПРАКТИКЕР, БАУМАКС, МАСТЕРХАУС, АЛАТИ и др. Основни принципи в работата ни са точност, прецизност, бързина, коректност и поддържане на постоянна стокова наличност.
Продукти:
На Селит 

  • за стена и таван
Селитап
Селитрон
Селитерм
Футурасел
Изолационни пана
Лента за фуги 
  • изолации за под
Селитак
Селитфлекс
Флоркомфорт
На Декора 

  •  изолации за под
Изофлор плюс
Фиксприкслайсни за под 
  •  изолации таван
EPS и XPS пана 
  •  за декорация
первази VIDELL
Aрозетки VIDELLA
На B&W Jopa

  • Съдове за смеси