Бизнес Справка
Локатор БГ ООД

Локатор БГ ООД

Фирма: Локатор БГ ООД
Адрес: София, ж.к. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 5 етаж 1, офис 3
Телефон: 024390717
GSM: 0879409046
Интернет сайт: http://locatorbg.com

Локатор БГ ООД

Локатор БГ ООД е модерна, динамично развиваща се компания с дейност фокусирана в сегмента на GPS системите за проследяване и управление на автопаркове, превозни средства и хора.


Успешно стъпила на българския пазар, се стреми главно към налагането и създаването на иновативни продукти със специфично, многофункционално разнообразие.


Изградената модерна GPS система за проследяване, позволява изобразяването на множество обекти (автомобили, камиони, хора и пратки) върху интерактивна он-лайн карта.

 

Web базирана и създадена в синхрон с всички модерни технологии в разработката на софтуер, системата „Локатор“ се утвърждава като една нова алтернатива на пазара, предлагаща иновативност и достъпни цени.

 

 

За реализиране на техническата част, Локатор БГ си сътрудничи със специалистите от Финит Софтуер Системс ЕООД, един от лидер в информационните технологии, чиято дейност е фокусирана в разработката на системи за управление на търговски обекти и интерфейси за връзка между различни софтуерни и хардуерни компоненти, с които работи клиентският бизнес. Занимава се и с изграждане на мрежи, Web и Desktop базирани приложения, и създаване на софтуер за работа с бази данни и децентрализирани системи.


Системата „Локатор“ е неразделна част от дейността на редица големи фирми на българския пазар, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и постоянен, 24-часов контрол.


Посредством бързата и лесна инсталация, която не предвижда необратими промени в превозните средства, „Локатор“ е правилният избор на всеки управител, който иска да анализира и подобри координацията между отделните звена на работа във фирмата си.


Достъпът до събраната информация е възможен от всяка точка на света и по всяко време на денонощието. Единственото, от което клиентите се нуждаят, е компютър с достъп до Интернет. Не се предвижда инсталацията на специализиран софтуер върху клиентските системи, което облекчава работата и осигурява универсален достъп, без предварителна подготовка.Внедряването на системата „Локатор“ в ежедневната ви работа предлага редица предимства:

 

  • - предотвратява загуба на време и разход на ресурси, както и да оптимизирате ефективно процесите на работа във Вашата фирма;
  • - бързо откриване на Вашите близки (малки деца, възрастни родители или хора в неравностойно положение) по всяко време;
  • - адекватна реакция в извънредни ситуации (злополука на пътя, посегателство върху собствеността, изгубване);
  • - сигнализиране за помощ и да намалите времето за реакция на аварийните екипи.

 

За непрекъснатата и безпроблемна работа на системата се грижи екип от опитни и доказани ексерти с богат опит в сферата си на дейност.