Бизнес Справка
Локатор БГ ООД - Продукти

Локатор БГ ООД

Фирма: Локатор БГ ООД
Адрес: София, ж.к. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 5 етаж 1, офис 3
Телефон: 024390717
GSM: 0879409046
Интернет сайт: http://locatorbg.com

Управление на автопаркове


Продуктът - Управление на автопаркове е незаменим помощник в процесите по оптимизация на дейността във Вашата компания. Ако бизнесът на фирмата Ви е свързан със спедиторска или транспортна дейност, „рент-а-кар“ услуги, отдаване под наем на луксозни превозни средства или каквато и да е друга дейност, разполагаща с автомобилен парк, то предлаганите услуги са това, от което имате нужда.

 

Управление на автопаркове осигурява непрекъсната отчетност за случващото се с превозните средства и тези, които ги управляват. С него Вие лесно откривате всякаква външна намеса в автомобили и камиони, както и извънредни ситуации или проблеми на пътя. Вие получавате възможност за лесен и бърз контрол.

 

В допълнение на това с Управление на автопарк Вие получавате широк набор от доклади и статистики, с които ще имате възможност да следите за правилното функциониране на процесите във Вашата фирма.


Автомобилна сигурност


Услугата - Автомобилна сигурност Ви дава възможност да откриете личния си автомобил по всяко време, от всяко място, като единствено условие за това е да разполагате с компютър и Интернет връзка. За Вас това означава, че проследявате дистанционно Вашето моторно превозно средство, като в случай на установена кражба може да прекъснете подаването на гориво, с което да предотвратите нежелани последващи действия.

Така Вие се застраховате срещу непредвидени ситуации и гарантирате спокойствието си по всяко време. Всякакви опити за посегателсвто, неправомерна употреба и измами се регистрират с точна дата, час и местонахождение. Данните са достъпни чрез Интернет по всяко време на денонощието и допълнително се съхраняват в нашия център за данни. В случай, че не следите автомобила си в реално време, Вие винаги можете да разгледате движението му за изминали периоди, да отпечатате различни статистически доклади или просто да се осведомите за разхода на гориво и изминатото разстояние за месеца.

 

Отчитане на ТОЛ такси през Локатор БГ и плащане на ТОЛ такси чрез GPS оборудване или бордово устройство(OBU)


За включване към ТОЛ системата и заплащане на ТОЛ такси са възможни 3 варианта:

 

Отчитане на тол такси, чрез GPS

Клиентите на Локатор БГ получават услугата за управление и контрол на автопарка, чрез платформата на Локатор и автоматично подаване на данни към Тол Системата.

 

Отчитане чрез OBU (бордово устройство)

Освен чрез GPS оборудване можете да отчитате ТОЛ такси с бордово устройство. Бордовото устройство е оборудване предназначено само за изпращане на данни към ТОЛ системата. Можете да заявите бордово устройство от Локатор БГ.

 

Маршрутна карта

Маршрутната карта представлява предварително електронно заплащане на заявен маршрут. Подходяща е за МПС, които пътуват рядко в платената пътна мрежа и могат да планират предварително маршрутите, по които ще пътуват. Заявеният маршрут може да бъде изпълнен в 24 часов диапазон, като заявяването може да се направи до 7 дни по-рано от регистрирани потребители. Маршрутни карти могат да се закупуват по интернет и на терминалите за електронни винетки в страната.

 

Карта на покритие
Всички абонаментни планове за международно обслужване, които Локатор предлага, вкючват безплатна SIM карта и неограничен трафик на територията на Европейски Съюз и Балкани.

 

Информация и цени

 

За да използвате предлаганите услуги за GPS проследяване е необходимо да оборудвате Вашите автомобили с GPS устройства и да изберете абонаментен план. Повече информация за видовете абонаментни планове и техните цени можете да научите като се свържете на:

 

Телефон: 02 439 07 17
Моб. телефон: 0879 40 90 46
Ел. поща: sales@locatorbg.com


Абонаментни планове
За да използвате предлаганите услуги, Ви е необходим абонаментен план за 12 и 24 месеца.

 

Предлаганите GPS проследяващи устройства са от последно поколение и позволяват редица индивидуални конфигурации.

Цената на всяко устройство включва гаранция от 12 месеца.