Бизнес Справка
ЛУМИКОМП ДИЗАЙН

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН

Фирма: ЛУМИКОМП ДИЗАЙН
Адрес: София, бул. Цариградско шосе 7-ми км, Хай-Тек Парк
Телефон: 029718372
GSM: 0887560818
Интернет сайт: http://www.lumycompdesign.com

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН

 

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН ЕООД е дружество, основано през 2004 година със седалище град София, бул. Цариградско шосе 7-ми км., Хай - Тек Парк, етаж 4.

 

Създадено като ОЕМ партньор на фирма Space Cannon Vh s.r.l. - Италия за проектиране и прототипиране на светодиодни излъчватели / LED лампи /, DMX управляеми RGB модули, драйвери, захранващи блокове, генератори на ток и всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства .


ЛУМИКОМП ДИЗАЙН ЕООД проектира и произвежда електроника за високите светодиодни / LED / технологии за водещи фирми от областта в цяла Европа.

 

Всички устройства произведени от фирмата използват сертифицирани, висококачествени светодиоди, произвеждани от водещи европейски и американски фирми, и са с висока надеждност, високо качество, със 100% изходящ контрол на всяко изделие и 100% гаранция от четири / пет години.

ЛумиКомп дизайн работи и по зададени от клиента изисквания и параметри / включително с предоставяне на Know-How по специални договорености /.

 

През 2011 година ЛумиКомп дизайн подписа официално споразумение с американската фирма CREE за право на официално използване на запазената търговска марка "CREE" върху проектираните и произведени от фирмата светодиодни излъчватели, в качеството си на регионален научно - технологичен консултант за потребителите на светодиоди CREE за проектиране и производство на светодиодни излъчватели, драйвери, токови генератори и захранвания за осветителни модули.

 

Всички светодиоди, които ЛумиКомп дизайн използва, са с гарантиран живот 50-100 000 часа и са на утвърдени водещи в бранша фирми, като CREE, OSRAM, LUXEON. Всяко изделие е с гаранция от четири / пет години.

ЛумиКомп дизайн предлага на своите клиенти най - надеждните производители и напредничевите технологии, както и компоненти с висока надеждност и гарантирано качество.


Фирмата набляга преди всичко на изключително високото качество и надеждност на своите продукти, работим с компетентни специалисти при проектирането и прототипирането на светодиодни излъчватели / LED лампи /, DMX и Wireless управляеми RGB модули, драйвери, захранващи блокове, генератори на ток и всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства.