Бизнес Справка
Люто ООД

Люто ООД

Фирма: Люто ООД
Адрес: София, ул. Суходолска 185
Телефон: 029204117, 029628717, 029620579
Интернет сайт: http://lutobg.com
гъвкави резервоари софия, двустранно промазани pvc брезенти софия, изграждане на басейни софия, люто оод, люто оод софия, полагане на фолийни хидроизолации на басейни, проектиране и изграждана на басейни софия, проектиране строителство и оборудване на басейни, производител на водонапълняеми баражи за реки, производител на гъвкави резервоари софия, производител на промазани pvc брезенти софия, производител на флекситанкове за вода софия, фирма за изграждане на басейни софия, фирма за проектиране на басейни софия, фирма за строителство и оборудване на басейни, фирма за фолийни хидроизолации за басейни, фирма за фолийни хидроизолации софия, фирма полагаща фолийни хидроизолации софия, фирма производител на гъвкави резервоари, флекситанкове за вода софия, фолийни хидроизолации за езера и лагуни, фолийни хидроизолации за плоски покриви

Люто ООД - проектиране и изграждане на басейни

 

Люто ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в проектиране и изграждане на басейни, в изработката на PVC брезенти и гъвкави резервоари.

 

Уредена през 1990 година, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Разполага със собствена складова и производствена база, оборудвана с модерни инсталации за заваряване на двустранно промазани с PVC брезенти.

 

Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди, предлагайки им услуги с най - добро качество:

 

  • Проектиране, строителство и оборудване на басейни.

 

  • Доставка и полагане на фолийни хидроизолации за басейни, езера, лагуни и плоски покриви.

 

  • Производство на изделия от двустранно промазани PVC брезенти.

 

  • Производство на гъвкави резервоари /флекситанкове/ за вода, течен тор UAN и др., както и водонапълняеми баражи за реки.

 

Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си.


За да е конкурентна на пазара, фирмата разполага с екип от тесни специалисти, които отделят внимание на всички иновационни технологии, предлагат подходящи технологични решения и експресно обслужване.


Високият професионализъм и качественото изпълнение на поетите договорни ангажименти в срок прави Люто ООД предпочитан партньор за сътрудничество.