Бизнес Справка
Люто ООД - Продукти и услуги

Люто ООД

Фирма: Люто ООД
Адрес: София, ул. Суходолска 185
Телефон: 029204117, 029628717, 029620579
Интернет сайт: http://lutobg.com
гъвкави резервоари софия, двустранно промазани pvc брезенти софия, изграждане на басейни софия, люто оод, люто оод софия, полагане на фолийни хидроизолации на басейни, проектиране и изграждана на басейни софия, проектиране строителство и оборудване на басейни, производител на водонапълняеми баражи за реки, производител на гъвкави резервоари софия, производител на промазани pvc брезенти софия, производител на флекситанкове за вода софия, фирма за изграждане на басейни софия, фирма за проектиране на басейни софия, фирма за строителство и оборудване на басейни, фирма за фолийни хидроизолации за басейни, фирма за фолийни хидроизолации софия, фирма полагаща фолийни хидроизолации софия, фирма производител на гъвкави резервоари, флекситанкове за вода софия, фолийни хидроизолации за езера и лагуни, фолийни хидроизолации за плоски покриви

Люто ООД e фирма изградила сериозен имидж на базата на солидния си опит в проектиране и изграждане на басейни, в изработката на PVC брезенти и гъвкави резервоари.

 

Развивайки се през годините, успя да се превърне в лидер на пазара, налагащ стандарти за качество в:

 

 

Люто ООД - проектиране и изграждане на басейниПроектирането и изграждането на басейни, с две основни техники - филтрация на водата с „моноблок“ и облицовка с PVC фолиа.

 


Моноблокът е комплексно съоръжение, което съдържа помпа, филтър, трансформатор, подводни прожектори, автоматика със защити. Монтира се на борда на басейна.

 

 


Предлагат се два вида системи моноблок - с мощност 15 m3 /h за басейни с обем до 75 m3 и 25m3/h за обем до 110 m3.

 

 

 

Люто ООД - произвизводство на гъвкави резервоариПроизвизводството на гъвкави резервоари за съхранение на вода, течен тор UAN и питейна вода със стандартни обеми от 20, 50, 100, 300 и 500 m3.

 

 

 

При индивидуални заявки могат да се изпълнят по размери и обеми зададени от клиента.

 

 

 

 

 

 

 


Люто ООД - производство на PVC брезентиПроизводството на PVC брезенти, покривала за товарни автомобили и сенници, въздуховоди. Ветрозащитни съоръжения, зимни и летни покривала за басейни, предпазни дюшеци за обезопасяване на ски писти и шалтета за шезлонги, водонапълняеми баражи.

 


Изделията се изработват с материали на немските фирми MEHLER и MIEDERHOFF.

 


Производствената база е оборудвана с модерни инсталации за заваряване на двустранно промазани с PVC брезенти.

 

 

 

 

 

Люто ООД - хидроизолационни фолийни облицовкиПроектиране, доставка и монтаж на хидроизолационни фолийни облицовки за езера, лагуни, плоски покриви и басейни.

 

 

 

 

Фирмата е дългогодишен партньор с фирма „Rinolit“ производител на фолийни хидроизолации.