Бизнес Справка
Марви БГ ЕООД

Марви БГ ЕООД

Фирма: Марви БГ ЕООД
Адрес: Враца, ул. Ангел Кънчев 39, вх. А
Телефон: 092656665
GSM: 0889285709, 0888867781
Интернет сайт: http://marvibg.eu

Марви БГ ЕООД - международни товарни превозиМарви БГ ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в областта на транспорта.


През годините до днес, компанията заема ключова роля в международния транспорт на товари. Утвърждава се като ефективен партньор на висок процент от бизнеса в България, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.


Марви БГ е един от лидерите в областта на сухопътния международен транспорт на товари. Посредством усърдната и упорита работа, печели доверието на много фирми. Благодарение на своята точност и коректност към клиентите, дружеството е предпочитан партньор за работа.


Извършваме международени транспорти превози в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими. Предлага бързи и качествени транспортни услуги от и до всички страни от Европейския съюз.

 

Разполага с автопарк от товарни камиони, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз, като непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.


Марви БГ  притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.

 

Богатият опит, натрупан през годините години, точността и коректността в обслужването, печели доверието и сътрудничество на много български и европейски компании.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Гарантират бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Марви БГ ЕООД е сред водещите транспортни компании на българския пазар.