Бизнес Справка
МАСТЪРХАУС

МАСТЪРХАУС

Фирма: МАСТЪРХАУС
Адрес: Бургас, ж.к. Славейков, Северна Промишлена Зона
Телефон: 056875063, 056857021
Интернет сайт: http://www.masterhaus.bg

МАСТЪРХАУС

БОШНАКОВ ЕООД е дружество, създадено през 1991 година, като компания работеща в областта на търговията със строителни материали.
 

През двадесетте години на своето съществуване, фирмата постига все по - добри позиции, а днес е един от лидерите в бранша за Бургаска област. Предпоставка за такова развитие през годините е непрекъснатия стремеж към комплексно предлагане, както и прилагането на съвременни маркетингови методи за стимулиране на продажбите и не на последно място постоянните реинвестиции за увеличаване мащаба на дейността.
 

През 2002 година компанията създава първия български строителен хипермаркет под търговската марка MASTERHAUS в гр. Бургас, а през 2007 година – в с. Равда, където е съсредоточено всичко необходимо за строителството и ремонта на дома и хотела - бои, мазилки, ел.материали, ламинирани паркети, осветителни тела, машини и инструменти, ВиК части и консумативи, хотелско и ресторантьорско оборудване, бяла и черна техника, градина, санитарен фаянс, фаянс, теракота и гранитогрес, железария, обков, интериорни врати, улуци и груби строителни материали: тухли, керемиди, лепила, итонг, хидро- и топлоизолации.
 

През март 2011 година е открит третия строителен хипермаркет от веригата“MASTERHAUS” в град Приморско.
 
Фирмата търгува с богато разнообразие от над 50 000 артикула, в областта на строителството, изложени на над 40 000 кв.м. търговска площ.
 
В системата на БОШНАКОВ ЕООД влиза добре разработен склад за продажби на едро, разполагащ със собствен автопарк, възможности за гъвкаво обслужване на клиентите до всяка точка на страната.
 
В различните отдели работят над 300 квалифицирани служители, които се грижат за коректното и бързо обслужване.
 

Стараем се атрактивните цени и бързото обслужване от обучени консултанти да направи пазаруването на строителни материали и стоки за бита в удоволствие за нашите клиенти.
 
Компанията е изключителен представител за България на чешката фирма “Спожение Картачовни”, която е един от най-големите производители на бояджийски четки и валяци, както и четки за бита в Европа. Благодарение на конкурентните цени, които поддържаме, наши клиенти са повече от 120 склада на едро.
 

 

Вносители сме и на: бои и лакове COLORLAK, интериорни врати “MASONITE”, обзавеждане за баня - “VAGNERPLAST” и санитария “ALKAPLAST” - Чехия, улуци К&J&G, ВиК части, тръби и консумативи “SLOVARM”, “SANITAS” - Словакия, ламиниран паркет “HARO” - Германия, мебели за баня “ARTHEMA” – Румъния, гранитогрес, санитарен фаянс, теракот, и хидромасажни системи - Испания, Италия и Португалия, тухли, строителни лепила и смеси - Гърция, корнизи - Полша, килими - Белгия.
 

 

Активно работим с официалните представители за България на редица големи международни компании: “BOSСH”, “ELEKTROLUX”, Black&Decker.
 
Фирмената ни политика е съобразена с изискванията на съвременната търговия, гъвкава към условията и изискванията за работа с нашите едрови клиенти, както и с клиентите ни в Строителен Хипермаркет “MASTERHAUS”.
 
Стараем се да вървим към развитие, паралелно със стремежа на страната към европейско качество и стандарт.