Бизнес Справка
МБАЛ Св. Йоан Рилски ООД

МБАЛ Св. Йоан Рилски ООД

Фирма: МБАЛ Св. Йоан Рилски ООД
Адрес: Ямбол, ул. Българка 2
Телефон: 046633031
Факс: 046633032
Интернет сайт: http://www.mbal-yambol.com

Информация

Многопрофилна болница Свети Йоан Рилски, Ямбол

 

Многопрофилна болница Свети Йоан Рилски е частно лечебно заведение на територията на град Ямбол, ул. Българка № 2.


Отваря врати през 2008 година, за да посрещне своите първи пациенти. Разполжено е в центъра на града Ямбол, с лесен достъп до лечебното заведение.


МБАЛ Св. Йоан Рилски е модерно здравно заведение, което предлага квалифицирана болнична диагностична и лечебна помощ на нуждаещите се от активно лечение.


Първоначално функционира като специализирана хирургична болница, която от 2012 г. с разкриване на нови отделения, вече е многопрофилна болница за активно лечение.


В лечебното заведение практикуват лекари - специалисти с богат опит в различни сфери на медицината, които с вещина прилагат обичайните и най-новите технологии и методики в болничната дейност.


Екипът от компетентни лекари, специализанти, медицински сестри и санитари осигуряват прием, консултации, профилактични прегледи и хоспитализация на пациентите.


На пациентите се предоставят луксозно обзаведени болнични стаи със собствен санитарен възел, телевизор и климатик. Разполагат със система за контакт с дежурния медицински персонал.


МБАЛ Св. Йоан Рилски, Ямбол разполага с модерна апаратура за прецизна диагностична и лечебна дейност.
Болницата оказва медицинска помощ при лечението на остри и хронични заболявания, травми и състояния, изискващи оперативно лечение. Разполага с шест операционни зали със собствена инстасталация за пречистване на въздуха чрез бактериални филтри.


В лечебното заведение се извършват хирургични интервенции върху стомашно-чревния тракт, жлъчно-чернодробната област, перианалното пространство, апендицит, херния, доброкачествени образувания на млечната жлеза и други.


МБАЛ Св. Йоан Рилски, Ямбол е партньор на НЗОК, което позволява в болницата да се лекуват всички здравноосигурени лица, като към настоящия момент осъществява болнично лечение по 42 клинични пътеки.
Осъществява и платени медициннски услуги по желание на пациентите и на здравно осигурени пациенти по утвърден ценоразпис.


Многопрофилна болница за активно лечение Св. Йоан Рилски, Ямбол е със затворен цикъл на обслужване. Пациентите получават високо качество на обслужването, като при посещението си при своя общопрактикуващ лекар с конкретен проблем, те могат да се консултират и с тесен специалист относно извършване на разширени изследвания, да бъде направена необходимата диагностика и ако се налага да постъпят за болнично лечение.

 

Сътрудничеството и работа в екип между личните лекари и тесните специалисти е единствено в полза на пациентите, тъй като не се къса връзката и личният лекар има непрекъсната информация относно развитието и решението на конкретния здравословен проблем.

 

МБАЛ Св. Йоан Рилски, Ямбол се стреми да повишава качеството на предлаганите здравни услуги, съчетано с намаляване на цените за медицинска дейност - при доплащане, за здравно неосигурени и други пациенти.