Бизнес Справка
Мебел БГ

Мебел БГ

Фирма: Мебел БГ
Адрес: София, бул. Ломско шосе 210
Телефон: 028563511
GSM: 0878157555, 0878208672
Интернет сайт: http://mebeli.bg

Мебел БГ

Мебел БГ е фирма доказала се на българския мебелен пазар със своя професионализъм, бързина и високо качество.

 

Благодарение на своя дългогодишен опит, внимателно вслушване в желанията на своите клиенти, съобразявайки се с различни им предпочитания, фирмата се наложи и утвърди като един от лидерите в мебелния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Проектанти на Мебел БГ са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн.

 

За изготвяне на Вашия индивидуален проект, позвънете на тел. - 028563511, 0878208672, независимо в коя точка на България се намирате. Консултант от фирмата ще Ви посети, за да огледа и вземе размери на мястото, след което ще изработи проект на желаната мебел.

 

Монтажът на мебелите се извършва в срок от опитен и професионално подготвен и оборудван монтажен екип.

 

Мебелите могат да бъдат изработени от МДФ /мат, гланц или естествен фурнир/ или ПДЧ в комбинация с боядисано стъкло, принт върху стъклов алуминиева рамка, висококачествена дамаска и други.

 

Цветовата гама на мебелите включва над четиристотин цвята /ПДЧ, МДФ и естествени фурнири.


Гаранция за качеството на мебелния обков, който се използва, се дава директно от производителите - GRASS, HEFELE, BLUM, HETTICH и други.


Гаранционният срок на всички мебели е двадесет и четири месеца.