Бизнес Справка
МЕИК 98

МЕИК 98

Фирма: МЕИК 98
Адрес: София, ул. Филип Кутев 137
Телефон: 028689033, 028685268, 028683245
Интернет сайт: http://meik98wines.com

МЕИК 98

МЕИК 98 ЕООД е дружество, създадено през 1998г. Започва своята дейност като фирма дистрибутор на ЛВК- Винпром АД, град Търговище. Постепенно разширява търговската си дейност и в момента предлага вина и спиртни напитки на почти всички производители и вносители в България. С течение на времето се наложихме, като една от водещите фирми за търговия с вина и спиртни напитки, както и значително количество вносен алкохол.

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти.
Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти. Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.
Стремим се да поддържаме оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара, потребностите на клиентите и тяхното задоволяване. Основни цели при работата ни с клиенти са коректност и точност.

 

МЕИК 98 ЕООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.