Бизнес Справка
"МЕТАЛ ИНВЕСТ" ЕООД - СТАРА ЗАГОРА

"МЕТАЛ ИНВЕСТ" ЕООД - СТАРА ЗАГОРА

Фирма: "МЕТАЛ ИНВЕСТ" ЕООД - СТАРА ЗАГОРА

"МЕТАЛ ИНВЕСТ" ЕООД - СТАРА ЗАГОРА

Търговия с отпадъци от черни и цветни метали
2012 - 2018 © Biznes-spravka.com