Бизнес Справка
М СТАЙЛ

М СТАЙЛ

Фирма: М СТАЙЛ
Адрес: София, кв. Дружба 1, ул. Илия Бешков 8
Телефон: 029788858
GSM: 0888702315
Интернет сайт: http://www.ecostylecups.com

М СТАЙЛ

М СТАЙЛ е фирма, основана през 2002 година, с основната дейност производството на картонени чаши и опаковки за еднократна употреба.
 
Вече почти десет години работим активно, за да задоволим желанията и изискванията на нашите клиенти. Динамичното ежедневие наложи бързото хранене като начин на живот на все повече хора, които се нуждаят от топла и питателна храна и напитки. Ние знаем, че опаковката също е от значение, за да запази температурата на храната или напитката, да създаде удобство при пренасянето на продукта до офиса, мястото за почивка или дома и да увеличи удоволствието на крайния потребител при консумацията му.
Високото качество на нашите продукти е от първостепенно значение за нас, затова ние влагаме при производството им най-добрите суровини и материали, които са съобразени с европейските и световни норми за стандарт и качество.  Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.
Продукти:
 
  • картонени чаши в различни размери подходящи за топли и студени напитки, сладолед, парена царевица и други, с приложение както в кетърингови фирми и заведения за бързо хранене, така и в дома и офиса или на почивка;
  • опаковки за сандвичи, кутии за мъфини, картофки и др.;
  • пликове за хляб и тестени изделия;
  • маслоустойчиви пликове с широко приложение.

 

Чашите и опаковките за еднократна употреба, които Ви предлагаме, имат нисък коефицент на топлопроводимост и запазват температурата на напитката (продукта) за по-дълго време.
Опаковките, които произвеждаме, са съобразени с новите екотенденции.
За разлика от пластмасовите чаши, които се разграждат за около 100-120 години, нашите чаши и опаковки за еднократна употреба, произведени от 100% целулозен екструдиран картон, се разграждат в природата напълно за четири седмици без вреда за околната среда.
Предимство на опаковките за еднократна употреба е, че те носят рекламното послание върху себе си и то достига директно до Вашите клиенти. Пълноцветният офсетов печат ни позволява да отпечатаме всичко по Ваш избор, за да получите индивидуален дизайн на опаковката. Мастилата, които използваме при отпечатването, са сертифицирани за употреба в хранително-вкусовата промишленост и не променят вкусовите качества на продукта.