Бизнес Справка
НАДЕЖДА М ООД

НАДЕЖДА М ООД

Фирма: НАДЕЖДА М ООД
Адрес: Бяла, ул. Кольо Фичето № 25
Телефон: 081772646, 081773569
GSM: 0896827122
Интернет сайт: http://www.nadejda-m.com/

НАДЕЖДА М ООД

Фирма  НАДЕЖДА-М е месопреработвателно предприятие основано през 1992 . Фирмата предлага на пазара мляно месо, кебапчета и полуфабрикати.

 

За да задоволи нарастващото търсене на регионалния пазар, предприятието се разширява, модернизира и назначава квалифициран персонал.

 

През 1998 г. започва производството на малотрайни колбаси-кренвирши, наденици, саламите „Камчия”, „Телешки”и „Хамбургски” и др. С изграждането на сушилни се пуска на пазара и салами тип „Шпекови”, както и деликатеси – суджук, луканка, филе „Елена”, „Трапезица” , Кайзер Пастърма и др .

 

С вкусните си продукти , произведени със съвременни технологии и в съответствие със съвременните разбирания и изисквания към безопасността на храните фирмата печели нови клиенти.За успешни продажби допринася и собствения хладилен транспорт.

 

През 2004 се изгражда ново помещение за мляно месо, оборудвано със съвременни машини. Края на 2005 кланицата спира да функционира. След основен ремонт и изграждане на нови хладилни помещения, нейното място заема модерна транжорна.


Благодарение на усилието и старанието на нашия екип ние произвеждаме изключително вкусна и качественна продукция.

 

Нашата цел е да произвеждаме висококачествени и безопасни млени меса и полуфабрикати, което в най-голяма степен удовлетворява изискванията и очакванията на нашите клиенти, произведени по съвременна технология и в съответствие със съвременните изисквания към безопасността на хранене.


Винаги предлагаме на нашите клиенти пресни продукти с доказано качество.