Бизнес Справка
НИК 47 ЕООД

НИК 47 ЕООД

Фирма: НИК 47 ЕООД
Адрес: Пловдив, ул. Асеновградско Шосе 1
Телефон: 032967369
Интернет сайт: http://nik47.com

НИК 47 ЕООД

НИК 47 ЕООД е частно еднолично дружество, създадено през 1990 година. Основната специализация на фирмата е изработка на детайли, изделия и възли, в областта на машиностроенето и уредостроенето и електропромишлеността. Произвежданите детайли са от конструкционни и специални стомани, от цветни метали и пластмаси.

В НИК 47 ЕООД се проектира и изработва инструментална екипировка както за вътрешни нужди, така и за външни клиенти. Оборудването от конвенционални, цифрово-програмни, производствени и инструментални машини, заварочни агрегати, преси и гилотини, стругови автомати, шлифовални машини с различно предназначение, прецизни хоризонтални програмни машини за шприцване на пластмасови изделия и други, осигуряват производствения процес.

Механичните и пластмасови детайли, които се произвеждат са малогабаритни и средногабаритни

Над 95 процента от продукцията се реализира на американски и европейските пазари. Стремежът на фирмата да работи с известни фирми (доставчици и клиенти ), стоящи много добре на световния пазар е целенасочен.

Това допринася за разширяване на възможностите да се усвояват добри междунарадни практики за прилагане на регламентирани процеси, процедури и изисквания за управление на качеството и доставките, което гарантира устойчивото техническо развитие и усъвършенстване на организацията.

Сътрудниците във фирмата са високо квалифицирани инженери, конструктори, технолози, настройчици, оператори, други работници и специалисти по осигуряване на качеството. 
Машиностроене и Уредостроене

НИК 47 предлага изработка на детайли за машиностроенето и уредостроенето от конструкционни и специални стомани, както и от цветни метали по задание от клиента. В портфолиото на НИК 47 се включват


  • Ротационни детайли
  • Призматични детайли
  • Изделия по задание от клиент
  • Възли по задание от клиент
  • Алуминиеви отливки, механично обработени
  • Специализирани екструдирани профили от алуминиеви сплави, механично обработени
  • Щанцови детайлиШприцвани пластмасови детайли