Бизнес Справка
НиМ Транс ООД

НиМ Транс ООД

Фирма: НиМ Транс ООД
Адрес: Габрово, Северна индустриална зона, бул. Бойката 12
Телефон: 066803300
GSM: 0898551195
Факс: 066803320
Интернет сайт: http://nimtrans.com

НИМ ТРАНС ООД

НиМ Транс ООД - Габрово

 

НиМ Транс ООД е фирма с доказано име, с дългогодишни традиции и утвърдени позиции в областта на вътрешния и международен транспорт на товари, спедицията и оформянето на митнически документи. Целта на фирмата е комплексното обслужване на своите клиенти.


Разполага със собствени автопарк, административна, складова и сервизна бази, находящи се в гр. Габрово, бул. Бойката № 12.


Извършва товарни превози при спазване на действащите регламенти и режими. Предлага бързи и качествени транспортни услуги на територията на цяла Европа, Русия, Турция и Украйна, както и на редовна линия от и за Ръмъния, Чехия, Унгария, Словакия, Полша, Германия и Швеция.


Прилагайки богатия си опит, знания и способност за управление на транспорта, НиМ Транс предлага транспортни услуги при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

НиМ Транс ООД - Габрово

Посредством наличните GPS устройства в камионите и постоянната връзка с шофьорите, клиентите получават актуална инфорация за движението на техните товари.

 


За по-голямо удобство на клиентите, НиМ Транс предлага пряко и косвено митническо представителство, попълване на митнически документи и съхранение на пратки в собствена складова база.

 

 

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Чрез офиса си в София, представляван от Аеролифт Логистика ЕООД, дружеството предлага авио и морска спедиции, включващи:

 

  • - обслужване на вносни или износни въздушни товари от и към летище София, Бургас, Варна и Пловдив

 

  • - контейнерни превози от и към България, транзитиране на стоки на територията на България

 

  • - обработка на търговски, митнически и транспортни документи - подготвяне на авиотоварителница, митническа декларация и митнически манифест, декларации за произход, стойност, евросертификати, експортна фактура и др.

 

НиМ Транс ООД - ГабровоАеролифт Логистика ЕООД, може да предложи на своите клиенти и услугите по обслужване на карго пратки чрез своите агенти в Централна и Западна Европа, а също така в Великобритания, Канада, САЩ, Русия и Азия.


Чрез професионално отношение към своите клиенти, поддържайки отлични партньорства, НиМ Транс се наложи и утвърди, като лидер в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.