Бизнес Справка
НМР - Ние Можем да Работим

НМР - Ние Можем да Работим

Фирма: НМР - Ние Можем да Работим
Адрес: Пловдив, ул. Братя Търневи 7
Телефон: 032576336
GSM: 0895470289
Интернет сайт: http://www.nmr-bg.com

НМР - Ние Можем да Работим

NMR е ново сдружение за панаирни, изложбени и рекламни услуги, основано от доказани в практиката специалисти с 20-годишен опит в  изграждането на експозиционни площи, тяхното проектиране и пълното рекламно обслужване на поръчителите им.

 

Зад трите букви прозира амбицията на експертите ни да еволюират, да надскочат нивото на досегашната си практика в компании от конкурентната среда. Чрез новите си проекти да докажат оригиналността и предимствата на някои от идеите си, неприемани досега.

 

NMR = No More Rules в латинската си версия, а на кирилица е доказаното през годините.

 

НМР = Ние Можем да Работим!

 

Предлагаме на клиентите си специалните грижи, които само малките компании си позволяват. Имровизация в планирането и дизайна, твърди срокове, гъвкави цени, безкомпромисно изпълнение, желание за работа, липса на бюрокрация и глад за успехи.

 

Работим без подизпълнители – от А до Я. От нас ще получите договора си за наем, проекта на павилиона и цялостното му изграждане, пълното му обзавеждане, тоталното му оформление и по желание – нужните Ви рекламни материали, указателни табели и дори помощния персонал. Ще уредим вместо Вас митническите Ви формалности, транспортните и квартирните Ви проблеми и резервации. Този метод Ви спестява не само нежелани контакти, но и допълнителни разходи.

 

 


Предлагаме всичко, от което се нуждаете: рекламни сувенири, дизайн и инсталиране на билбордове и нестандартна сити-реклама, дигитален печат, табели, обемни букви, светещи надписи, транспортна и сувенирна р

еклама.

 

Имаме натрупан опит и мрежа от официални и лични контакти по най-престижните европейски изложения. Следим международния календар, както и тенденциите в бранша и не съществуват пречки да работим където и да е. Нещо повече – няма да се изложим. Доказано конкурентно способни сме.

 


 Също така им

аме е периодична схема на изготвяне на маркетингови проучвания и консултантски услуги, които да Ви въведат в спецификата на 


Вашият „човек за контакт” е на разположение 24/7. Денонощна е електронната и мобилната връзка с офиса ни, а в последните дни преди пусковия срок, ежеминутен е и контактът Ви с екипа, работещ на терен.материята „панаирно участие”. Извършваме и персонални такива. Ако знаете с кого, ще знаете и къде.

 

Цените, отстъпките, пакетите и схемите ни за разсрочване ще ви харесат до толкова, че сами ще горите от нетърпение да платите навреме.