Бизнес Справка
НОВОТЕХПРОМ

НОВОТЕХПРОМ

Фирма: НОВОТЕХПРОМ
Адрес: Стара Загора, ул. Калояновско Шосе № 16
Телефон: 042603309, 042621395
Интернет сайт: http://www.novotechprom.com

НОВОТЕХПРОМ

НОВОТЕХПРОМ ООД е дружество, създадено през 1989 година в град Стара Загора. Първоначалната дейност на фирмата е свързана с внос на бензиноколонки, резервни части за тях и за хладилна техника. След 1996 насочва своята дейност към търговия на едро и дребно с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника. Днес фирмата разполага с модерен търговски център и две производствени бази.

 

Търговски център "НОВОТЕХПРОМ":

 

Намира се в югозападната индустриална част на Стара Загора. Разполага с площ от 22 000 м2, на които са застроени складове, магазини и офиси.

Изложбената зала е 1 400 м2 и в нея са експозирани компоненти за хладилни и климатични инсталации, директен внос от реномирани фирми производители като: Bitzer, Danfoss-Maneurop, Copeland, Roller, Borasa, Behr, GEA - Ecobraze, Thyssen Bausysteme, Alco controls, CMT, SIARCO Refrigeration, Crompton Greaves и др.

От всички показани експонати – хладилни агрегати, компресори, изпарители, вентилатори, хладилна автоматика, енергетична техника и други, фирмата предлага големи складови наличности.

 

Производствена 2 "ГОЛЕШ":      

        

Намира се в североизточната индустриална част на Стара Загора, разположена на площ от 7000 м2. На територията има обособен склад за ламарина на рулони, склад за готова продукция и производствена част, която включва:

 

  • Линия за развиване, изправяне, рязане и палетизиране на ламарина на пачки; пренавиване на по-малки рулони с тегло до 4 т. Линията е с допуск ±1 мм. от програмираната дължина и допуск ±3 мм в диагонал (за листи);
  • Абканти и гилотини за производство на всякакъв вид профили и лайсни с дължини до 6 м.

 

Производствена база 3 "ИНДУСТРИАЛНА":

 

Намира се в южната индустриална част на Стара Загора на площ 20 000 м2, от които 15 000 е покрита. Има обособени складова база под митнически контрол, търговска складова база за рулони поцинкована и пластифицирана ламарина и производствена база, включваща:

 

  • Линия за ламаринени профили тип “Вълна” W27 с производителност 4 тона на час;
  • Линия за ламаринени профили LT40;
  • Линия за ламаринени профили LT50 с възможност за смяна на ролки, формоващи профили T-98; T-100; T-106; T-108 с производителност 8 тона на час;
  • Линия за рифеловане;
  • Абканти и гилотини за производство на всякакъв вид профили и лайсни с дължини до 6 м.

 

Разширявайки непрестанно обхвата на своята дейност, днес фирмата е с утвърдени позиции на българския и европейския пазар.

 

Ръководството на фирмата със своя управленски опит е утвърдило основни ценности като бързина, акуратност, високо качество, конкурентни цени и персонален подход към клиентите си.

 

Внедрявайки система за управление на качество ISO 9001:2008, фирмата непрекъснато поддържа своята търговска и производствена дейност на нужното високо ниво.