Бизнес Справка
Печатница ДАРС - Технологии

Печатница ДАРС

Фирма: Печатница ДАРС
Адрес: Бургас, бул. Стефан Стамболов, Шоурум Мерцедес - Бенц
Телефон: 056841632, 056841864
GSM: 0889512928
Интернет сайт: http://www.dars.bg

Печатница ДАРС налага стандарти за качество и иновативност в областта на полиграфията. Акцентира върху високото качество и конкурентите цени на предлагани услуги:

 

Релефен печат - съчетание от ембосинг и топъл печат, което създава прекрасна текстура и привлича вниманието на купувача към златните надписи. Релефът може да бъде изпъкнат, вдлъбнат, или натиснат в текстурата на хартията.


Лакиране - лаковите покрития имат защитна функция, предлагат разнообразие от визуални и сетивни ефекти - подчертават, придават обем и блясък на отделни елементи от етикета. Интерес представляват комбинации от няколко вида покрития - матови и гланцови, високи и ниски, с добавени перли или абразивни частици.


Silk foil - или коприненото фолио е иновативна технология, която позволява получаване на елементи с деликатен релеф и уникален по-ярък блясък. Дава възможност за широк избор на цветове. С нея могат да се постигнат, както големи, така и много ситни елементи.


Топъл печат - с метализирани фолиа, за да привлече вниманието към продукта и да му придаде луксозен вид. Подходящ както за големи елементи, така и за най-фини и сложни орнаменти и прекрасно се съчетава с други технологии: ембосинг, ламинация, лакиране и ситопечат.


Полагане на златна пудра - дава удивителен ефект на седеф. Прилага се в производството на луксозните опаковки в комбинация с топъл печат и релефен печат.


Ситопечат - сред най-старите технологии в индустрията. Незаменима, когато има нужда от интензивни цветове с висока плътност, особено върху силно текстурирани материали, като корк или натурално дърво. Използва се за нанасяне на флуоресцентни, термохромни и перлени лакове, които предават на продукта допълнителна функционалност и чар.


Ламинация - покритие на повърхността на продукта с тънък синтетичен филм и има предпазна функця. Чрез нея се постигат допълнителни декоративни и сетивни ефекти: гланцов блясък, кадифена текстура, седефени отблясъци.


Интегриране на материали - комплексен етикет на една ролка. Дизайнът на етикета е съчетание от няколко различни текстури: перлен блясък и матова благородна текстура на натурална хартия, деликатни орнаменти на прозрачен материал или плътен етикет с метален ефект.


Щанцоване -  формата на етикета е важен инструмент за визуална комуникация с продукта. Сложните конструкции с вътрешно изрязване, комбинация от различни материали и многопластови форми на продукта привличат погледа на клиента преди другите елементи от опаковката.


Персонализация - персонализирани етикети за всеки продукт. Номерация с фолио - за лимитирани серии на готови етикети. Номерът, полаган с фолиото, акцентира вниманието на клиента върху уникалността на продукта и неговата колекционерска ценност.