Бизнес Справка
Пирин Текс Трейдинг ЕООД

Пирин Текс Трейдинг ЕООД

Фирма: Пирин Текс Трейдинг ЕООД
Адрес: София, ул. Княз Александър I № 16
Телефон: 029819186, 075198402
Интернет сайт: http://pirintex.com

Информация

Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияПирин Текс Трейдинг ЕООД е утвърдено име в модната индустрия, производител на висококачествена мъжка и дамска конфекция.

 

Успешно развива бизнес, налагайки се като един от водещите производители на облекла в Европа. Изработва облекла за едни от най-известните световни модни марки по целия свят.


Дъщерно дружество на Rollmann & Partner Fashion Management“ GmbH - фирма с десетилетна история в производството на модни облекла.


Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияПирин Текс налага на българския пазар марката Rollmann, която е гаранция за високо качество и включва богато разнообразие от модели: сака, якета, дънки, панталони, костюми, ризи, вратовръзки, пуловери, палта, шалове и шаки, кожени аксесоари и други.


Моделите са изработени по собствен дизайн от висококачествени материи. Предлаганато разнообразие от модели, материи, цветове, ръстова номерация и професионална консултация от специалист при избора на облекло наложиха Пирин Текс като предпочитан партньор, производител и търговец не само в България, но и в Европа.

 


Производствената база на компанията е оборудвана с високотехнологични машини, дружеството разполага с опитен и креативен екип - технолози, моделиери, дизайнери и други, , което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство. В процеса на работа се прилагат последните CAD технологии.


Производствената дейност е сертифицирана, съгласно стандартизационните документи за: качество на продукцията, на влаганите материали, за технологията на производство, за етикиране и контрол на качеството на всички етапи от производството.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Пирин Текс Трейдинг да се наложи като лидер в модния бранш. Компания с утвърдено име, изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Затова залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предоставяйки им облекла отговарящи на новите изисквания и последните модни тенденции.