Бизнес Справка
Пирин Текс Трейдинг ЕООД - Дейност

Пирин Текс Трейдинг ЕООД

Фирма: Пирин Текс Трейдинг ЕООД
Адрес: София, ул. Княз Александър I № 16
Телефон: 029819186, 075198402
Интернет сайт: http://pirintex.com

Пирин Текс Трейдинг ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в модния бранш.


Предлага на своите международни клиенти и партньори оптимални решения посредством производството и предлагането на висококачествени облекла.


Непрекъснато разширява дейността си, разработвайки нови колекции, както и серийно им производство, което я утвърждава като един от най-големите производители на облекла в Европа, като надежден и предпочитан партньор за европейската модна индустрия.


Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияОбхватът на дейност включва:

 

 

 

 

РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ - разработване на кройки по дизайнерски скици, прототипи и търговски мостри.

 

 

 

Генериране на разходните норми и калкулации на материали и труд.

 

 

 


Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА (MADE-TO-MEASURE) - производство на единични бройки съгласно индивидуални мерки. Кроене с единични настили. Управление на стоковите наличности. Пълен мониторинг на поръчката. Срок на изпълнение 5-10 дни. Бързи доставки с експресен камион всяка седмица до Германия.

 

Създаден на базата на модел на марката Rollmann и ушит по индивидуални размери и изисквания на клиента, МТМ (Made to measure) е ниво, по-високо от това на сезонната колекция.

 

Услугата по изработването на Вашият Made to measure костюм започва с консултация за избор на дизайн, модел, кройка и елементите, които ще допълнят цялостната визия на продукта.

 

Следва вземане на мерки и изработка, посредством използването Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияна комбинация от последни технологии и традиционна техника на ушиване.

 

За специални поводи може да поръчате смокинг или фрак, заедно със съпътстващите ги елементи - елек, пояс, риза и папионка.

 

Срокът за изпълнение на всяка поръчка е 4 седмици, бърза услуга - седем работни дни и експресна изработка, при която костюмът Ви ще е готов след само 3 работни дни.

 

 

Цената на всеки Made to measure продукт е индивидуална. Тя зависи от плата, детайлите и дизайна, които сами сте подбрали.

 

 

За повече информация, поръчки и записвания, моля свържете се с най-близкия магазин на Rollmann в София, Пловдив, Варна, Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекцияБургас и Гоце Делчев.

 

 

 

 

КОНФЕКЦИЯ - изработване на готови продукти: МЪЖКИ - костюми, сака, панталони, палта, елеци и ризи; ДАМСКИ - костюми, сака, панталони, поли, рокли и блузи). Работа със собствени материали или материали на клиента.

 

 

 


Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекция

 

 

 CAD - Градиране; Оптимизиране на матрици; Плотиране (със системите Lectra и Assyst)

 

 

 

 


АПРЕТУРА - пране и багрене на готови продукти (Garment-Wash / Garment-Dye). Разполагаме и с лаборатория за разработване на индивидуални рецепти за пране и багрене (Softwash, Enzymwash, Reactive Dye).