Бизнес Справка
ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ

ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ

Фирма: ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ
Адрес: Варна, местност Пчелина 78, п. к. 71
Телефон: 052305738, 052608875
Интернет сайт: http://www.pluimers.hit.bg

ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ

Фирма ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ извършва безшевна полиуретанова (PU) изолация с основно приложение в промишлени и селскостопански сгради и съоръжения - халета, резервоари и тръбопроводи, както и в жилищното строителство и строителството на административни сгради.


Полиуретановата  изолация е специален изолационен материал, който в течно състояние се нанася върху повърхнината за изолиране, втвърдява се бързо и след няколко секунди е готов за експлоатация.

 

Предимството на тази технология, в сравнение с другите методи на изолация е изключително голямата бързина при работа и безшевната повърхност, която се получава като краен резултат.

 

Единствено тогава, когато няма разделителни повърхнини и фуги, се постига желаният ефект. Това е възможно да се получи само с РU-изолация. Фирмата прилага тази технология от 1980 год. и то с много голям успех.

 

Изолират се подове, подподови повърхнини, кухи пространства, покриви, тераси, фасади, животновъдни ферми, промишлени сгради, плодохранилища, хладилни камери, корабни стени и палуби, цистерни, тръбопроводи и др.

 

Работниците от фирмата са в екипи, което ги прави изключително оперативни. Ако имате желание да научите повече за РU-изолацията или за безшевното полагане на минерална вата, не се колебайте да влезете в контакт с нас.

 

Вие ще имате възможност да се убедите, че при полиуретановата изолация има много големи възможности за ефективно изолиране.

Ние винаги, с удоволствие, сме на Ваше разположение.