Бизнес Справка
РАЙКОВ СЕРВИЗ

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Фирма: РАЙКОВ СЕРВИЗ
Адрес: Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
Телефон: 039160636
GSM: 0888584244, 0888475355
Факс: 039160636
Интернет сайт: http://raykov-serviz.com

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Райков сервиз ООД e основана през 2003 година в Димитровград.

 

Основната дейност на фирмата е производство, ремонт и монтаж на бензиноколонки, газстанции, модулни бензиностанции и газстанции, оборудване на бензиностанции и газстанции, изграждане на промишлени и битови газови инсталации за пророден газ и пропан - бутан, гаранционна и следгаранционна поддръжка, търговия с пропан - бутан и метан. Бензиноколонките са различни видове, съобразени с предпочитанията на клиентите и нормативните изисквания на законите.

 

За производството, ремонта и оборудването на газстанциите дружеството и лицензирано и притежава лиценз №48/2004 година.

 

Компанията е производител на комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистрирана под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване.

 

Модулните бензиностанции и газстанции са няколко вида в зависимост от вида и размера цистерната. Те се изработват по поръчка и за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се спазват изискванията и законите.

 

Дружеството се управлява от Румен Райков Пеев, който е в този бизнес от 1992 година, когато постъпва на работа в Петрол като техник. В единствената по това време петролна фирма придобива безценни знания и опит, които му помагат много за неговото професионално развитие в Петпосан и Рое - България, където е ръководител на ремонтна група. В последните две фирми работи заедно с Евгени Иванов Малчев, което допринася за доброто им сътрудничество в Райков сервиз ООД.

 

Компанията разполага с достатъчно квалифицирани специалисти и можете да разчитате ккато на професионален монтаж на оборудването, така и на компетентно съдействие по всички възникнали технически и ценови въпроси.

 

Райков сервиз ООД поддържа добри контакти със своите клиенти, базиращи се на корекстност, перфекционализма и качество на предлаганите услуги. Значителни усилия влагаме в подбора на качествени кадри, съчетаващи високо специализирани знания и личностни характеристики, отговарящи на изградените фирмени правила и култура.

 

УСЛУГИ

Райков Сервиз ООД предлага :Проектиране, изграждане и сервиз на газови инсталации за природен газ.


Доставка на копресиран природен газ.


Сервиз и оборудване на бензиностанции, газстанции и метанстанции, комбинирани бензиноколонки.


Внос и сервиз на компресори за метан от Италия.


Продажба на дребно на метан, пропан - бутан и дизел.


Райков Сервиз ООД притежава лиценз за поддръжка, ремонт и преустройство на съоръжения с повишена опасност.

 

 

ПРОДУКТИ

Райков Сервиз ООД  предлага следните продукти :

 


Газови инсталации.

Доставка на компресиран природен газ.

Комбинирани бензиноколонки.

Компресори за метан RUZZA.

Оборудване за бензиностанции.

Оборудване за газстанции.