Бизнес Справка
РАЛИЦА

РАЛИЦА

Фирма: РАЛИЦА
Адрес: София, ул. Хан Аспарух 35, ет. 4
Телефон: 029803315
GSM: 0888850116
Интернет сайт: http://www.dermacol-bg.com

РАЛИЦА

РАЛИЦА е фирма, която е Европейски специалист в областта на грижите за кожата на лицето и тялото от 1966 година.
Историята на Dermacol е свързана с известното филмово студио Барандов в Прага, където най-напред започва разработката, а по-късно и производството на театрален грим.
 

Козметика Dermacol е създадена в резултат на сътрудничеството
между филмово студио Барандов и известния Институт по

медицинска козметика в Прага.
От самото начало това е много успешен съюз между специалисти в областта на лечебната козметика и експерти в областта на театралния грим. В резултат се появява и започва своя успешен път легендарният силно покривен фон дьо тен - Dermacol make-up cover, който е първият по рода си в Европа и един от първите и най-хубави тонални кремове в света. През 1969 година лицензът за този основополагащ продукт е продаден на Холивуд за прилагане във филмовите му студия. Горди сме да кажем, че красотата на много филмови звезди през годините се дължи на козметика Dermacol.
 

 

Грижа за всеки тип кожа и при всеки проблем, без значение дали имате млада, зряла, нормална, суха, повяхнала или склонна към проблеми кожа. Важното за нас е да имаме своя принос за това да изглеждате и да се чувствате по-добре.
Продуктите на Dermacol непрекъснато се развиват в съответствие с последните козметологични изследвания.
Клиничните тестове върху продуктите Dermacol се извършват от Държавния Здравен Институт в Прага и отговарят на строгите стандарти на Европейския Съюз.
Най-продаваните серии Dermacol за грижа за кожата са хипоалергенни.
Продуктите Dermacol се създават със специално разработени активни съставки от Франция, Италия, Испания, Германия и Япония.
Готовите продукти Dermacol не се тестват върху животни.
 

Предлагани продукти:
  • Грижа за кожата;
  • Грим;
  • Грижа за тялото;
  • Слънчева защита;
  • Продукти за мъже.