Бизнес Справка
Ресторант при майстор Неджо

Ресторант при майстор Неджо

Фирма: Ресторант при майстор Неджо
Адрес: Пазарджик, на автомагистрала Тракия, зад бензиностанция Шел, до град Пазарджик, в посока София
GSM: 0899154761, 0888282598

Информация

Турски ресторант При майстор Неджо - автомагистрала Тракия

Турски ресторант "При майстор Неджо" е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна.

 

Отварил врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Намира се на автомагистрала Тракия, зад бензиностанция Шел, до град Пазарджик, в посока София. Предлага голямо разнообразие от ястия и специалитети, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.

 

 

"При майстор Неджо" е предпочитано заведение с утвърдено име, запазена марка за любителите на турската кухня.

 

Турски ресторант При майстор Неджо - автомагистрала ТракияМенюто е изключително разнообразно и включва автентични, традиционни турски ястия с подправки внасяни директно от Турция - кекик, тарчън, захтер, сумак и нане. Посетителите на ресторанта могат да се насладят, опитвайки разнообразието от свежи салати, предястия, вегетариански и месни ястия, скара, адана кебап, вкусната шкембе чорба, сочна баклава, ароматно кафе и много други специалитети.

 

Неповторимата атмосфера на Истанбул е пренесена тук " При майстор Неджо", за да очарова клиентите с ароматен прясно изпечен турски хляб, уникално вкусните кебапи, дюнери и разбира се с емблематичните за турската кухня десерти.

 

Персоналът на заведението не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на своите клиенти. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко от ястията, посредством използването единствено и само на пресни и качествени продукти, приготвени от изкусните майстор - готвачи, показвайки своите отлични кулинарни способности.

 

 

Турски ресторант "При майстор Неджо" предлага уютна обстановка, разнообразни и вкусни гозби, в комбинация с добро и бързо обслужване и всичко това на едно място.

 

 

За удобство на посетителите заведението разполага с паркинг.

 

Заповядайте и се уверете в това, опитвайки най-добрата храна по автомагистрала Тракия!

 

Ресторантът работи денонощно. На телефон: 0899154761 можете да направите своята поръчате предварително, докато пътувате към него.