Бизнес Справка
Римпекс ООД

Римпекс ООД

Фирма: Римпекс ООД
Адрес: Лесново, община Елин Пелин
Телефон: 072560550
GSM: 0889917379, 0889187391
Факс: 072560651
Интернет сайт: http://rimpex.net
висококачествени неформувани огнеупори, внас на високоалумоокисни огнеупорни изделия, внасител на магнезиални огнеупорни изделия, внасител на шамотни огнеупорни изделия, неформувани огнеупорни материали, неформувани огнеупорни материали и изделия, огнеупорни изделия от римпекс оод, производител на изделия от огнеупорен бетон, производител на изолационни материали, производител на неформувани огнеупорни материали, производител на шамотни огнеупорни изделия, римпекс, римпекс оод, римпекс оод лесново, сервиз на огнеупорните футеровки, сложнофасонни изделия от огнеупорен бетон, фирма вносител на огнеупорни изделия, фирма доставчик на изолационни материали, фирма за ремонт на огнеупорни футеровки, фирма за сервиз на индустриални пещи и котли, фирма за сервиз на огнеупорните футеровки, фирма за сервиз на топлотехнически съоръжения, шамотни и високоалумоокисни огнеупорни изделия

РИМПЕКС ООД

Римпекс ООД - изолационни материалиРимпекс ООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 1990 год. със седалище село Лесново.


Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в производството на неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, утвърдила и наложила с име на надежден и коректен партньор.


Продукцията на дружеството намира приложение във всички области на индустрията, където технологичните процеси протичат при високи температури: в черната и в цветната металургия, в керамичната, стъкларската и циментовата промишленост, в химическата и нефтохимическата промишленост, в машиностроенето, в енергетиката и други.


Римпекс ООД - стандарт за качество ISO 9001Развивайки и разширявйки дейността си, Римпекс залага на високо качество и конкурентните цени. Изпълнява строителство, ремонт и сервиз на огнеупорните футеровки на всички индустриални пещи, котли и други топлотехнически съоръжения.


Стабилно стъпила на пазара, компанията се радва на доволни клиенти поради коректността и точността в изпълнението на поетите ангажименти и поръчки в уговорения срок.


Името на Римпекс ООД е утвърдено от работа на екипа от квалифицирани специалисти с професионални знания, умения и опит, гарантиращи качеството на предлаганите услуги.


Дейността на дружеството е сертифицирана по изискванията на международния стандарт за качество ISO 9001.


От 2002 год. Римпекс ООД има представителство в Китай, Yingkou Rimpex Metallurgical and Refractory Consulting Center, чрез което осъществява внос на суровини за своето производство и на широка гама от огнеупорни изделия, които предлага на българския и на международния пазар.

 

Професионализъм и прецизността на Римпекс ООД, предлаганата пазарно ориентираната продуктова гама от неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, възможностите за комплексни доставки на всички видове огнеупорни материали, както и възможностите за изпълнение, ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки в различните им индустриални приложения я превърнаха в търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.