Бизнес Справка
Рим - Рок България

Рим - Рок България

Фирма: Рим - Рок България
Адрес: София, ул. Бойчо Бойчев 37
Телефон: 029576299
GSM: 0886855500, 0888210214
Интернет сайт: http://www.rim-rock.com
изработване на вертикален щампован бетон, изработване на хоризонтален щампован бетон, изработка на изкуствени скали и камъни софия, интериор и екстериор на градини софия, интериор и екстериор на заведения софия, интериор и екстериор на спа центрове софия, интериор и екстериор на фонтани софия, качествена изработка на изкуствени скали, качествено производство на шлайфан бетон, препоръчана фирма за екстериор на заведения, препоръчана фирма за екстериор на хотели, препоръчана фирма за изкуствени скали, препоръчана фирма за изработка на водопади, препоръчана фирма за изработка на пещери, препоръчана фирма за изработка на скали, препоръчана фирма за изработка на шадравани, препоръчана фирма за изработка на шампован бетон, препоръчана фирма за интериор на заведения, препоръчана фирма за интериор на хотели, препоръчана фирма за пердашен бетон, препоръчана фирма за шлайфан бетон, производител на пердашен бетон, производител на шлайфан бетон, производство на изкуствени скали и камъни, производство на пердашен бетон, рим рок българия, рим рок българия еоод, рим рок българия софия, фирма изработваща изкуствени камъни софия, фирма изработваща изкуствени скали софия

РИМ - РОК БЪЛГАРИЯ

Фирма РИМ-РОК България е дружество, управлявано и представлявано от Магдалена Гоцева.
Седалището на фирмата е в гр. София, ул. Бойчо Бойчев №37.


Дружеството разполага с производствена база, намираща се до гр. Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни. Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.


Всички материали се внасят от Италия и са снабдени с необходимите сертификати. Боите, с който работим са абсолютно безвредни и също са придружени със съответните сертификати.

 
Към всеки клиент се подхожда строго индивидуално. Прави се компютърен проект или умален модел – макет на обекта, по който се работи.

 
Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.

 
Всеки клиент на фирмата получава безплатен проект, пет годишна гаранция и поддръжка на обекта, както и копие от сертификатите на всички материали вложени в обекта.

 

  • - Къщи

 

Фасадите на къщите служат не просто като декорация, а и за запазването на топликната на сградата, както и за защита от валежи.

Предлагаме много голям избор от материали и технологии, за декориране на интериора и екстериора на сградите, както и за огради и зидове. Някои от материалите, с които работим са: Камък, Тухла, Дързо, Мазилка, Сайдинг, Облицовъчни панели.

 

  • - Хотели и СПА Центрове

 

Все повече СПА Хотели се доверяват на нашите изкуствени скали и водопади. Изкуствените скали са идеално решение за облицовка на парни бани, сауни, джакузита и басейни, поради голямата здравина и идеалното пресъздаване на природната среда.

 

  • - Зоопаркове и музеи

 

Особено много се гордеем с работата си Зоологическа градина – гр. София, с които си партнираме вече 20 години! Там имаме изградени множество скали в различните клетки и ограждения.


Регионален Природонаучен Музей – гр. Пловдив ни се довери за цялостна реконструкция и резултатът е повече от невероятен.

 

  • - Щампован бетон

 

Щампованият бетон – хоризонтален и вертикален (също наричан декоративен) има широко приложение, като вид настилка или за облицовка на: цокли, огради, стъпала, външни/ вътрешни стени, тавани, колони, греди, плотове, камини, фасади и др.


8 предимства за избора на Щампован бетон:

 

- Оптимизация на бюджета – цената в сравнение с естествените материали е в пъти по- ниска
- Възможност за скоростна изработка, бързо се полага
- Гъвкавост и многообразие по отношение на дизайна
- Дава възможност за свобода при създаването на естествени форми
- Способност за адаптация към изискванията на потребителя
- Естетически издържан успешно пресъздава естествен камък, дърво, тухла, паваж
- Лесна поддръжка

 

Гордеем се с множеството обекти, които сме изградили и благодарим на тези, които ни се довериха.



Контакти

Адрес: офис София, ул. Бойчо Бойчев 37 (Околовръстен път)
Телефон: 02/ 9576299
Мобилен телефон: 0888 210 214
Мобилен телефон: 0888 855 500
Email: office@rim-rock.com