Бизнес Справка
Рим - Рок България

Рим - Рок България

Фирма: Рим - Рок България
Адрес: София, ул. Бойчо Бойчев 37
GSM: 0886855500, 0888210214
Интернет сайт: http://www.rim-rock.com

РИМ - РОК БЪЛГАРИЯ

Рим - Рок България e българска комания със седалище в гр. София.


Дружеството се представлява от г-жа Магдалена Гоцева в качеството на Управител.


Дейността е насочена в изработка на изкуствени скали, водопади, шадравани, пещери, интериор и екстериор на заведения, градини, фонтани, СПА центрове, изработване на хоризонтален и вертикален щампован бетон и други.


Производствената база на фирмата се намира в град Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни.

 

Рим Рок България изработка на изкуствени скали

 

Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.


Всички влагани материали се внасят от Италия и са придружени с необходимите сертификати. Боите, използвани при обработката са абсолютно безвредни и също притежават съответните сертификати.


Подходът към всеки отделен клиент е строго индивидуален. Подготвя се компютърен проект или умален модел - макет на обекта, по който се работи.


Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.


Клиентите получава безплатен проект, копие от сертификатите на вложените в обекта материали, пет годишна гаранция и поддръжка на сответния обект.

 

Рим Рок България интериор и екстериор на заведения

 


Рим - Рок България се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Рим - Рок България ще се погрижи за дизайна във вашия дом, хотел, заведение или офис, дарявайки Ви комфорт, красотата и добро настроение!

 

Голяма гордост за компанията е работата и в Зоологическа градина в гр. София, като част от голямото семейство на осиновителите.

 

Рим - Рок България са осиновители на семейството на 'сурикатите', които радват посетителите на зоопарка вече с две поколения малки. А двойката Захарни торбести катерички, закупени от Рим - Рок България, дариха зологическата градина с малко.