Бизнес Справка
Рим - Рок България

Рим - Рок България

Фирма: Рим - Рок България
Адрес: София, ул. Бойчо Бойчев 37
GSM: 0886855500, 0888210214
Интернет сайт: http://www.rim-rock.com
изработване на вертикален щампован бетон, изработване на хоризонтален щампован бетон, изработка на изкуствени скали и камъни софия, интериор и екстериор на градини софия, интериор и екстериор на заведения софия, интериор и екстериор на спа центрове софия, интериор и екстериор на фонтани софия, качествена изработка на изкуствени скали, качествено производство на шлайфан бетон, препоръчана фирма за екстериор на заведения, препоръчана фирма за екстериор на хотели, препоръчана фирма за изкуствени скали, препоръчана фирма за изработка на водопади, препоръчана фирма за изработка на пещери, препоръчана фирма за изработка на скали, препоръчана фирма за изработка на шадравани, препоръчана фирма за изработка на шампован бетон, препоръчана фирма за интериор на заведения, препоръчана фирма за интериор на хотели, препоръчана фирма за пердашен бетон, препоръчана фирма за шлайфан бетон, производител на пердашен бетон, производител на шлайфан бетон, производство на изкуствени скали и камъни, производство на пердашен бетон, рим рок българия, рим рок българия еоод, рим рок българия софия, фирма изработваща изкуствени камъни софия, фирма изработваща изкуствени скали софия

РИМ - РОК БЪЛГАРИЯ

Рим - Рок България e българска комания със седалище в гр. София.


Дружеството се представлява от г-жа Магдалена Гоцева в качеството на Управител.


Дейността е насочена в изработка на изкуствени скали, водопади, шадравани, пещери, интериор и екстериор на заведения, градини, фонтани, СПА центрове, изработване на хоризонтален и вертикален щампован бетон и други.


Производствената база на фирмата се намира в град Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни.

 

Рим Рок България изработка на изкуствени скали

 

 

 

 

 

 

Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.

 

Рим - Рок България се занимава и с изработка на хоризонтален и вертикален щампован бетон. Този вид бетон предоставя възможност за създаване на красиви цветни настилки, които имитират плочи, цепен камък, обли или правоъгълни павета, скали и други. Бетонът може да бъде оцветен в много разнообразни цветове или нюанси.

 

Чрез техниката на "щампования бетон", обикновеният бетон може да придобие невероятна визия, създавайки илюзията за различни материали като камък, тухла, дърво, зидария, скала, кожа, гранит и други. Този вид бетон се използва широко за облицовка на сгради, басейни, фитнес зали, спа центрове, заведения, хотели, пространства около паркове, тротоари и други.

 

Щампованият бетон е издръжлив и устойчив на ерозия, предлага възможности за избор на различни цветове и щампи. Техниката е предпочитана сред архитекти и дизайнери по цял свят, тъй като предоставя гъвкавост и икономичност в сравнение с естествените материали.


Всички влагани материали се внасят от Италия и са придружени с необходимите сертификати. Боите, използвани при обработката са абсолютно безвредни и също притежават съответните сертификати.


Подходът към всеки отделен клиент е строго индивидуален. Подготвя се компютърен проект или умален модел - макет на обекта, по който се работи.


Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.


Клиентите получава безплатен проект, копие от сертификатите на вложените в обекта материали, пет годишна гаранция и поддръжка на сответния обект.

 

Рим Рок България интериор и екстериор на заведения

 

 

 

 

 


Рим - Рок България се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Рим - Рок България ще се погрижи за дизайна във Вашия дом, хотел, заведение или офис, дарявайки Ви комфорт, красотата и добро настроение!

 

Голяма гордост за компанията е работата и в Зоологическа градина в гр. София, като част от голямото семейство на осиновителите.

 

Рим - Рок България са осиновители на семейството на 'сурикатите', които радват посетителите на зоопарка вече с две поколения малки. А двойката Захарни торбести катерички, закупени от Рим - Рок България, дариха зологическата градина с малко.