Бизнес Справка
Ритал ЕООД

Ритал ЕООД

Фирма: Ритал ЕООД
Адрес: София, бул. Искърско шосе 7, Търговски комплекс Европа, сграда №7
Телефон: 024390550, 028890055, 028890056
Факс: 024390659
Интернет сайт: http://rittal.bg

Ритал ЕООД

Ритал - индустриални табла и шкафове

 

Ритал ЕООД е българска компания, учредена през 2008 г. със седалище град София.

 

Дъщерно дружество и оторизиран представител за България на световния лидер в производството на индустриални табла и шкафове Rittal GmbH - част от Friedhelm Loh Group.

 

Ритал ЕООД е приемник и продължител на дейността на Ритбул ЕООД, вносител на продуктите с марка Rittal - добре познати в световен мащаб, включващо голямо многообразие продукти и аксесоари, с гарантирано и сертифицирано качество.


Предлаганата богата продуктова гама на фирма Rittal намира приложение в сферата на ИТ сектора, индустрията, комуникациите и включва системи разпределителни табла, комуникационни табла и аксесоари към тях, табла за външен монтаж, информационни пултове и терминалимонтажни системи за електрониката, климатизиращи системи за шкафове, WEB базирани системи за контрол и следене на параметри в табла, шкафове и помещения, ИТ сървърни ракове.


Посредством оторизираното си представителство в България, Rittal цели да повиши качеството на обслужване и сервизна дейност на своите клиенти. Извършва инженерингови, технически и проектни консултации, проследяване и контрол на изпълнението на проекти в сферата на комуникациите, индустрията и енергетиката.


Стабилно стъпила на българския пазар, Ритал ЕООД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


В дейността на Ритал ЕООД акцентът е върху Клиента, като се стреми, той да се чувства максимално удовлетворен от взаимното им сътрудничество.


В компанията работят компетенти специалисти, притежаващи богат професионален опит в сферата си на дейност, готови да отговорят на възникващи технически въпроси. В състояние са да помогнат при избора на продукт, да предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.


Ритал ЕООД се стреми да предоставя качествено и своевременно обслужване, като на всеки отделен клиент се предлага персонално техническо решение.