Бизнес Справка
Ритал ЕООД

Ритал ЕООД

Фирма: Ритал ЕООД
Адрес: София, бул. Искърско шосе 7, Търговски център Европа, сграда 7, ет.2
Телефон: 028890056, 028890055, 024390550
Факс: 024390659
Интернет сайт: http://rittal.com/bg-bg

Ритал ЕООД

Ритал ЕООД - табла, шкаф-системи и разпределителни устройства в IT решения

 

Трансформиране на сложното в по-просто

 

Това е нашата мисия и движещата сила на всички наши разработки. От самото начало. Това беше вдъхновението зад първото ни стандартно табло. И сърцето на всички иновации, както до сега, така и в бъдеще. Ще го намерите навсякъде. В безброй малки функции на таблата и шкаф-системите ни, в процесите по създаване на големи стойностни вериги за производство на панели и разпределителни устройства, както и в IT решения по целия свят.

 

Нашите продукти предлагат солидни предимства. Те решават проблеми, ускоряват процесите и повишават вашата производителност. Шкаф-системите на RITTAL се конфигурират бързо и лесно. От модулна система можете да създадете решения, съобразени точно с вашите изисквания. Интелигентните решения за климатизация със средно 75% намаление на консумацията на енергия и високи икономии на CO2 емисии улесняват концепциите за поддръжка и обслужване с прогнозиране. Нашите иновативни решения ви позволяват да събирате нови IT инфраструктури с безпрецедентна скорост, от отделни мрежови системи до цели центрове за данни.

 

Обединяваме индустрията и IT

 

Никога не изпускаме от поглед по-голямата картина. Заедно с водещите доставчици на софтуер Eplan и Cideon работим усилено, за да рационализираме и индустриализираме цялата верига на стойността в панелното строителство и производството на разпределителни устройства: от инженеринга през доставките и производството до обработката и услугите. Висококачествените, безпроблемни данни - с цифровия близнак в сърцето - е тайната на нашия успех. Това спестява време и пари в процеса на създаване на стойност, помага за отстраняване на грешки и трайно повишава вашата производителност.

 

Нашата IT платформа и модулни системни инженеринги ще ви помогнат да овладеете всички IT сценарии бързо и лесно, от инсталации на шкафове до крайни и хипермащабни центрове за данни.

 

Там, където индустрията и IT се пресичат, RITTAL предлага идеалното решение.

 

Rittal съставлява 60 дъщерни дружества, повече от 250 сервизни партньора и над 1000 сервизни инженери по целия свят. Повече от 50 години сме готови да предложим съвети, помощ и продуктови решения. Ритал ЕООД разполага с висококвалифицирани специалисти, които да могат да посрещнат и да удовлетворят нуждите на клиентите си. Фирмата има складови бази в гр. София и гр. Пловдив.

 

Нашето мислене е в синхрон с вашите процеси!