Бизнес Справка
РУАЛ ТРАВЕЛ

РУАЛ ТРАВЕЛ

Фирма: РУАЛ ТРАВЕЛ
Адрес: София, ул. Г.С. Раковски 113
Телефон: 029804646, 029880908
GSM: 0887583483
Интернет сайт: http://www.rual-travel.com

РУАЛ ТРАВЕЛ

РУАЛ ТРАВЕЛ ООД

За фирмата и фирмената политика
Туристическа агенция Руал Травел ООД е създадена през 1991 година и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на почивки и екскурзии в чужбина. 
 
Фирмата e специализиранa в организиране на самолетни и автобусни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите автобусни и самолетни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, архитектурните забележителности, паметниците и музеите на страните и градовете, включени в програмите.

Руал Травел ООД е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите могат да включват самолетен билет, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи, нощувки в хотели по избор на пътуващите и пр.

Фирмата предлага на своите клиенти круизи, някои от които с най-луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните морета.

Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване (трансфери, билети за влакове, рент а кар, резервации и закупуване на билети за опера, театър, резервации за ресторанти, нощни заведения, кабарета, асистанс на български на място и пр.) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина. Благодарение на дългогодишните ни контакти с големи туроператори, цените ни са изключително атрактивни.

Руал Травел ООД се занимава и с инсентив туризъм – организира конгреси, симпозиуми, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти

От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.  Понастоящем в Руал Травел ООД работят четиридесет и пет човека, които с познанията си, професионализма,  чувството за отговорност и с любовта към работата, създават прекрасните екскурзии в Европа, които вече двадесет години радват любителите на пътешествия.

Един радващ за нас статистически показател е фактът, че голяма част от клиентите ни пътуват с фирмата поне за втори път, което очевидно означава, че са били доволни от получените от тях услуги първия. Много от клиентите ни пътуват редовно, поне веднъж годишно, с фирмата ни, а над половината от клиентите, които пътуват за първи път с нас, ни търсят след препоръка от близки и приятели.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУРОПЕРАТОР № 00062
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ № РКК-01-6170