Бизнес Справка
Санотехник България ЕООД

Санотехник България ЕООД

Фирма: Санотехник България ЕООД
Адрес: Пловдив, ул. Георги Бенев 3
Телефон: 032961101, 032964526
GSM: 0879534166
Факс: 032961102
Интернет сайт: http://sanotechnik.bg
вани и душ корита от акрил на достъпни цени, вани и душ корита от акрил от производител, индивидуални решения за оборудване за баня, качествени аксесоари за баня на достъпни цени, качествени вани и душ корита от акрил, качествени душ комплекти на добри цени, качествени душ комплекти от производител, качествени душ панели на достъпни цени, качествени душ панели от производител, качествени душ слушалки на добри цени, качествени душ слушалки от производител, качествени лири за баня и хавлийници, качествени мебели за баня на достъпни цени, качествени мебели за баня от производител, керамични умивалници и душ корита, производител на вани и душ корита от акрил, производител на душ кабини, производител на душ паравани, санотехник, санотехник българия, санотехник българия еоод, сауни и парни бани на достъпни цени, сауни и парни бани от производител, хидромасажни душ кабини на достъпни цени, хидромасажни душ кабини от производител

Санотехник България ЕООД е фирма наложила и утвърдила се като един от лидерите на българския и европейски пазари в предлагането на ефективни индивидуални решения за оборудване за баня.


Компанията е част от Санотехник Груп - Австрия, производител на хидромасажни вани, душ кабини, хидромасажни и парни душ кабини, душ панели и други, с високо качество на конкурентните цени.

 

Санотехник България ЕООД - индивидуални решения за оборудване за баня


Санотехник България е единственият производител в България, предлагащ асортимент от над 50 модела прави, ъглови и нестандартни вани, душ-корита, произведени от висококачествен материал по европейски норми и стандарти.

 

Санотехник България ЕООД - индивидуални решения за оборудване за баня


Произвежда и предлага богат асортимент от обзавеждане за баня - хидромасажни и обикновени душ кабини, сауни, парни бани, аксесоари за баня в няколко собствени продуктови линии.


Разнообразието от модели и уникални дизайнерски решения ще удовлетворят и най-претенциозните клиенти.


В процеса на производството, Санотехник България инвестира в иновации създавайки нови продукти, според нуждите и исканията на своите клиенти.


Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.


Успехът на Санотехник България се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори.


Фокусът на дейността и е насочен върху задоволяването на техните нужди, дарявайки им уют, красота и комфорт посредством предлаганата богата гама от стоки за банята на достъпни цени.


Санотехник България разполага с производствена база, офис и склад в Пловдив. Успешно е изградена и широка дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна.